Miért nem akar játszani velem a kutyám?
Figyelt kérdés
Ha kint vagyok a szüleimmel a kertben, akkor a kutyám csak az anyámnak vagy az apámnak viszi oda a játékát, még akkor is, amikor én dobom el.
Ha vendég van nálunk, akkor is neki viszi a kötelét, nem nekem.
Ha kettesben vagyunk, akkor már én is jó vagyok számára...
Illetve még az is feltűnt, hogy mindenkit összeugrál örömében, csak engem nem. Ha meghallja az ül, fekszik, marad, vagy bármilyen parancsszót, akkor pedig tőlem fogadja el.
Miért? (1,5 éves amstaff.)
2020. szept. 10. 17:03
11/13 anonim válasza:
És azt hozzá kell tennem, hogy 1,5 évesen még fiatal a kutya, sokat alakulhat a viselkedése, komolyodik majd idővel. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
12/13 A kérdező kommentje:
De folytasd csak Te is, jól megy itt a kötekedés segítségnyújtás helyett.
A többieknek köszönöm.
2020. szept. 10. 22:20
13/13 anonim válasza:
A tisztelet jele. Te vagy a vezer a szemeben. Mindent elertel,amit egy amstaffnal el lehet a tisztelet szempontjabol.
(Egy amstaff gazdi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!