Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem akar velem játszani a...

Nem akar velem játszani a kutyám, másokkal pedig igen. Miért?

Figyelt kérdés
Már kiskora óta ilyen, egyszerűen elengedi a kötelet, amint az anyám odaadja nekem, miközben játszanak. Velem nem foglalkozik, pedig én vagyok a gazdija, én etetem, vele alszok, és foglalkoz(ok)(nék) Vele, de nem hagyja... Mi lehet az oka?
2019. aug. 6. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
15%

Mert nem becsül, és nem tekint partnernek, pláne főnöknek.

Mert nem bántál vele keményen!

2019. aug. 6. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát az anyám sem bánt vele keményen, sőt, negyede annyit nem foglalkozott és tanítgatta annyit mint én! Én pedig határozottan nevelem, és érdekes módon csak rám hallgat, de játszani már nem akar valamiért...
2019. aug. 6. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi sületlenséget.

A kutya nem csak a főnökeivel játszik.Ha keményen bánsz vele az se vezet ahhoz,hogy játszik-e veled vagy sem.

A képlet egyszerű.Te eteted,veled alszik,de más az akivel játszik.Mert lehet,hogy eleve ezt szokta meg.Amikor elengedte a kötelet egy idő után meguntad és ott hagytad.(mert most meséld be,hogy ott ültél egy fél-egész órát a kutya előtt és erőltetted,hogy játszon veled..).

Vegyél neki olyan játékokat amivel csak veled játszhat,ami érdekesebb mint a többi.Mondjuk amikben van elrejtett falat,színesebb,hangot ad ki.

Szoktasd meg,hogy te is egy olyan ember vagy aki nem csak etet hanem játszik is vele.

2019. aug. 6. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!