Miért van ennyi staff jellegű/keverék kutya a sintértelepen?
Mert mindenki pitbullt szeretne, de a fajtiszta kutyára sajnálják a pénzt, viszont hála az internetnek az nagyon okos emberek megtalálják azokat az oldalakat ahol ingyen adnak fajtiszta kutyákat. Na, itt már ugye kicsit sántít a dolog, biztos nem fajtiszta a kutya, de ez nem baj, a lényeg, hogy szerető otthonra találjon szegény állat.
Csak ugye minden csoda 3 napig tart, megunják a gazdik és megy a menhelyre.
En 3lanyt talaltam.
A staffival futni kell rendszeresen. De ezt nem veszik veresen konolyan az emberek es aztan csodalkoznak ,h agresszivitasxlesz a levezetetlen energiabol.
Én önkénteskedni szoktam a menhelyen elég sokat, meg sok örökbefogadásnak láttam már a folyamatát, és a mi menhelyünkön pl. az van a kutyáknál, hogy eleve rosszabb színben tüntetik fel a kutyát (persze nem a reklámban, hanem amikor már ott vagy), és próbálnak meggyőzni, hogy nem neked való, mennyi bajod lesz vele, milyen problémás. És ha ennek ellenére is kitartasz és erősködsz, hogy neked az a kutya kell, és továbbra is jársz látogatni, akkor látják, hogy tényleg akarod, és van benned kitartás, nem csak fellángolásból akarod a kutyát, akkor odaadják.
Előtte ugye látogatni kell, ismerkedni vele, aztán egy idő után már elviheted sétákra is, stb. Szóval ha kitartasz valamelyik kutya mellett, akkor oda fogják adni szerintem.
Persze ez menhely függő, biztos van olyan is, ahol az ilyen kutyákat semmiképpen nem adják ki, meg nyilván olyan is van, ahol csak szabadulni akarnak tőlük és mindegy ki viszi el.
Illatos úton mi a helyzet, tudja valaki?
Köszi amúgy a válaszokat mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!