Kutya szállítása buszon?
Ezt írja: Élő állat a kézipoggyász méretét meg nem haladó, állatok szállítására alkalmas, zárt szállítóeszközben díjmentesen szállítható, amely biztosítja, hogy az élő állat az utazás során nem szabadul ki, illetve az utasok ruházata, poggyásza vagy a jármű nem szennyeződik be. A fentebb említettektől eltérően (ha az utas nem kézipoggyásznak megfelelő szállítóeszközben szállítja) a kutya zárt szállítóeszköz nélkül, szájkosárral és pórázon vezetve, díjfizetés ellenében szállítható.
Na most ha én az ölemben fogom a kiskutyámat. Akkor is kell fizessek jegyet neki?
Ha zárt szállítóboxban van az öledben, nem kell neki jegy.
Ha "csak" úgy az üledben ül, akkor póráz, szájkosár érvényes jegy.
Úgy, ahogy az én tibeti spánielemre. XS-es is nagy rá egy kicsit, de ha nem akarom cipelni a dobozt, akkor muszáj.
Szóval vagy veszel egy hordozót (lehet táska is, nem feltétlenül kell a kemény box) vagy egy szájkosarat.
Igen kell. Jegy,póráz, szájkosár.
3 hónapos ölben tartott kutyával nem engedtek fel a buszra mert nem volt szájkosara. Az meg,hogy nem harap nem tudhatod 100%-ra,elég ha megijed valamitől.
Busszon vagyok . Sok kutyás utazott és senkinek a kutyáján
nem
volt szájkosár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!