Mire kell figyelni kutya vásárlásakor?
Figyelt kérdés
Egyáltalán érdemes Magyarországon kutyát venni?
Pl középázsiait?
2020. aug. 16. 03:01
21/32 Tevenyereggyarto válasza:
Most meg küldöd a privátokat :D Imádlak! Már értem mit szoktak érteni “tipikus XIII. kerületi paraszt” alatt, téged.
Persze ,hogy nem szállok szembe veled. Ahoz egyértelműen túl kemény vagy. Mert hát ha az én kutyám támadna rád akkor valszeg elkoboznák tőlem. Ha a tiéd támadna rám akkor meg ugyan úgy én szívnám meg mert a rendőrök általában nem büntetik a fogyatékosokat. Így persze könnyű keménynek lenni ha az állam is neked kedvez :/.
24/32 anonim válasza:
leparasztozhatsz ... ettol meg en rohogok rajtad ... okoskodhatsz is ... de megert valaki?
25/32 anonim válasza:
Kuss ? :D Itt pofazol meg vered magad 15 valasz ota, azthittem valami komoly dologgal fogsz jonni, lehet rendelek neked egy csontot is hogy elfoglald magad te kenelszökevény
26/32 anonim válasza:
Birom az ilyen nagypofaju parasztokat, mert tudjak, hogy nyugodtan ulhetnek otthon es pofazhatnak ... de ha szemben allnank akkor is ekkora nagy pofad lenne kisfiu?
27/32 anonim válasza:
Valaszaidbol megitelve egy kigyurt kopasz skinhead kocsog vagy, gondolom biztos szarra tudnal verni, aztan megint mennel a bortonbe, a felfuggesztettek mar elfogytak, mi ?
28/32 anonim válasza:
Majd mikor Pötyi reggel rádveti magát mert kanos, akkor szedd le magadról
29/32 anonim válasza:
Nem kanos te hulye ... ivartalanitott :) de azert jo bolt, hogyt te is beszoltal :) degeneraltak!
30/32 anonim válasza:
Szegény csodakutya, tovább sem tudja akkor adni azokat a császári chad génjeit :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!