Valaki utazott mostanában nemzetközi vonalon, vonaton kutyával?
Hordozo???
Bibioneba mentunk 2x kutyaval hordozo nelkul!! A fulkes kocsibwn nem kellett szajkosar. Az olaszok meg nem kertek meg porazt se. becsbe meg poraz in volt a kutyank .
#19 azóta is várom, hogy hol olvastad, hogy nem szeretném betartani az előírásokat. :)
#24 nagyon köszi.
Nem mondtad ki, de a válaszaidból nekem ez jött le...
* Megkérdezed hogyan lehet nemzetközi vonaton kutyával utazni.
* Leírom, hogyan lehet normál vonaton.
* Erre írod, hogy IC lesz.
* Leírom hogyan lehet IC-n (hordozóban). Be is linkelem a szabályzatot.
* Erre írod, hogy a kutyád nem szereti a hordozót, más tapasztalatokat vársz.
* WTF? Ott a szabályzat, belinkeltem!
* Jó, de te tapasztalatokat vársz.
* Leírom, hogy tartsd be a szabályokat, ezt nem bírálja felül mások tapasztalata.
* Közlöd velem, hogy ezzel az erővel ne menjek akkor sehova.
* Még egyszer leírom, hogy be kell tartani a szabályokat, úgy lehet utazni kutyával IC-n.
* Írod, hogy de te előírás szerint szeretnél utazni.
* (nem válaszolok)
* Írod, hogy várod a válaszomat még mindig.
Most erre mit mondjak? Úgy őszintén. Én ezt a szálat lezártam...
Ne haragudj, de nagyon nem tudsz gondolkodni. Nagyon sok kutyát nem lehet hordozóban szállítani. Megnézném, hogy hogyan utazol X órát dobozban egy német doggal, meg azt is, hogy hogyan teszed fel a vonatra, meg azt is, hogy milyen minőségű kirándulásban lesz részed egy méteres boxot hurcolva, ha netán erre az ostobaságra adod a fejed.
Első körben beböfögted, hogy póráz, szájkosár. Második körben beböfögted a MÁV honlapján található csekély információt. Majd elkezdtél kekeckedni, hogy a szabályokat akarom kikerülni.
Azért nagyon meglepő, hogy jöttek fontos, és jó tapasztalatok közben, pont olyanok, amilyenekre kíváncsi voltam. Köszi, leülhetsz, egyes :)
Egyébként okoska azóta kiderült, hogy nem a belföldi szabályok érvényesek nemzetközi jegyvásárlás esetén, így hiába fogok Magyarországról indulni az IC kocsival, az Európai Uniós szabályozás érvényes az egész vonalon, így box nélkül is felvihetem a kutyámat.
Ha belföldről belföldre szólna a jegyem, akkor a MÁV szabályai szerint ezt nem tehetném meg. Érdekes, ugye?
Na, ezért kellenek a tapasztalatok, és nem a MÁV szabályzat. Jóéjt :)
Minden kutyát lehet hordozóban szállítani.
Nem beböfögtem, hanem ismerem a szabályozást, mivel én is szoktam kutyával vonaton utazni.
Nem én tehetek róla, hogy a szabályozás boxot ír elő IC-re. Nem én tehetek róla, hogy hordozni kell a méteres boxot. Te mégis engem okolsz. Miért?
Nem mondtam, hogy ki szeretnéd kerülni a szabályozást, te kezdted el azt sugallni, hogy márpedig box nélkül fogsz menni, én meg idézem: "ezzel az erővel ne menj soha sehova".
Belföldi oldalra mutat a link, mert az alá kategorizálták, de univerzálisan érvényes a MÁV járatain. A határig valahogy csak el kell jutnod, nem?
És igen, én is köszi, leülhet, egyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!