Valaki utazott mostanában nemzetközi vonalon, vonaton kutyával?
Figyelt kérdés
Egynapos kirándulást tervezünk Bécsbe, kutyát is szeretnénk vinni. Milyen lehetőségeink vannak?2020. júl. 29. 17:24
11/31 anonim válasza:
Mégegyszer, mert lemaradt a vége: A szabályoknak eleget kell tenni és akkor nem lesz probléma, [...]
12/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk oda-vissza megtervezem az utat, és megvásárolom a jegyet? Utaztál már te külföldre? Általában úgy szoktam, hogy megtervezem előre.
Pont ezért kenhetném a hajamra hogy "talán a sofőr engedékeny lesz a buszon". Hát, buszon többet utaztam már országok kökzött, és nem csak egy sofőr van, plusz ugyanolyan komolyan szabályozott dolog, nem pedig a röcsögei sárgabusz.
2020. júl. 29. 18:07
13/31 anonim válasza:
Az állat útlevelet ne felejtsd el.
14/31 anonim válasza:
"Mondjuk oda-vissza megtervezem az utat"
Ez rendben van, de nem te állítod össze a szerelvényt... Simán kifoghatsz egy olyan vonatot, amiben csak IC van.
15/31 A kérdező kommentje:
Ez nem szerencse kérdése, ez előre szabályozott...
2020. júl. 29. 18:10
16/31 anonim válasza:
Belföldi vonalon jártam úgy, hogy szabályosan utaztunk a négylábúval (póráz, szájkosár, biléta). Egy hölgy behisztizett, hogy szétszedi a gyerekeket... (A kocsi másik végében). Nekünk kellett másik kocsiba menni.
17/31 anonim válasza:
Addig szabályozott előre, ameddig műszaki hiba nem sorolják ki a szerelvényt és nem tudják pótolni, mert a tartalékot 2 órába telne levontatni...
18/31 A kérdező kommentje:
#17 ezzel az erővel ne menj soha sehova, mert lehet nem tudsz hazajönni, a kutyád ezért maradjon mindig a seggén ahol van.
2020. júl. 29. 18:24
19/31 anonim válasza:
Leírtam, hogy ha az előírás szerint utazol, akkor nem lesz baj. Ha én be tudom tartani, akkor te miért nem? Persze, nyilván egyszerűbb letámadni a másikat, mert akkor helyreállítódik az igazságtudatod...
20/31 A kérdező kommentje:
Előírás szerint szeretnék utazni, láttál itt olyat, hogy nem?
2020. júl. 29. 18:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!