Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Házi koszt kutyának? Milyen táp?

Házi koszt kutyának? Milyen táp?

Figyelt kérdés

Mi már 10+ éve azzal etetjük a kutyáinkat, persze kapnak mellette tápot is. A tápot nem annyira szeretik,inkább mindig a maradékot eszik meg.

Mostanában kezdtem el kicsit aggódni mert sok helyen láttam hogy nem jó ha a kutyának maradék van adva, illetve a táp se mindegy hogy mit adunk nekik.

Mi mindig 10kg-os lild-s tápot vettük és nagyon szeretik, viszont valahogy sosem néztem miket tartalmaz. 8%-ban tartalmaz csak húst. Ez egy kicsit kiakasztott. Kevés a hús %-a? Illetve milyen tápot ajánlanátok aminek magas a tápértéke (közepes méretű kutyáknak)

2020. júl. 28. 05:05
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
16%
Az ÉN, kutyám, az ÉN, tulajdonom. Azzal etetem, amivel akarom.
2020. júl. 28. 14:21
 32/46 anonim ***** válasza:
91%
Pontosan. Csak ezt ne reklámozd szerintem, pláne ne ajánlgasd. Elég baja van annak a szerencsétlen kutyának.
2020. júl. 28. 14:23
 33/46 anonim ***** válasza:
90%
Jól megmondtad. :D most már továbbléphetünk, mert nem ez volt a kérdés, hogy ki mérgezi szándékosan a kutyáját, hanem hogy milyen táp megfelelő.
2020. júl. 28. 14:24
 34/46 anonim ***** válasza:
A kutyának egyébként nincs szüksége “változatos étrendre”, csak minőségire. Nem jó neki sok olyan étel, amit mi eszünk, egész egyszerűen mert máshogy van “bekötve”, ugyanúgy, mint ahogy pl egy vadon élő állat is beteg lenne ezektől. Ök állatok ne felejtsük el, azért vannak külön nekik állateledelek. Ha otthon főzünk, ajánlom a BARF módszert, de nagyon macerás.
2020. júl. 28. 14:34
 35/46 anonim ***** válasza:

A táp a legkevésbé megfelelő:

[link]

2020. júl. 28. 14:54
 36/46 anonim ***** válasza:
95%
Én is házi kosztot adok, mondjuk én külön nekik főzök.
2020. júl. 28. 16:13
 37/46 A kérdező kommentje:

NEM VETTÜK A KUTYÁT!!

VISSZÜK ÁLLATORVOS,KAPJA AZ OLTÁSOKAT ÉS CHIPELTETVE IS VAN! nem tartom magam szar gazdinak, ha "szarral" etetném rég megpusztultak volna a kutyáim. Csak kiváncsi voltam a válaszokra, megijedtem mikor láttam hogy ez meg az nem jó a kutyáimnak. MIVEL MÉG GYEREK VAGYOK, KERESŐKÉPTELEN, SZÜLEIM ELVÁLTAK EZÉRT NEM TEHETJÜK MEG A DRÁGA TÁPOKAT. De ma benéztem pár boltba, megnéztem a minőségibb tápok árát és összetevőit! A KUTYÁIM JOBBAN SZERETIK A KAJA MARADÉKOKAT VAN HOGY CSAK TÁPOT TUDUNK ADNI NEKIK MERT NINCS MARADÉK A TÁPOT INKÁBB OTT HAGYJÁK, HA TÁPOT ÉS MARADÉKOT IS KAPNAK AKKOR IS A MARADÉKOT ESZIK INKÁBB!!!

2020. júl. 28. 18:45
 38/46 A kérdező kommentje:
TUDOM MIT SZABAD ÉS MIT NEM A KUTYÁNAK(HAGYMA,CSOKI,CUKROS,ÞUL FŰSZERES KAJÁK) TUDOM MIT SZERET MIT NEM!!! Olyat is hallottam már hogy a kenyér sem jó nekik, mégis miért? Mert nem tudja megemészteni?😃 az enyémeknek érdekes nem volt soha bajuk tőle
2020. júl. 28. 18:47
 39/46 anonim ***** válasza:
91%
Persze, hogy jobban szeretik, te is jobban szereted a csipszet meg a csokit! Ha az alapján eteted őket, hogy mit szeretnek jobban, az régen rossz! Otthagyják a tápot, mert nincsenek hozzászokva, de kis idő múlva már megennék. Én is így szoktattam rá a minőségi tàpra, azért ez nem úgy működik, hogy ha az egészségtelen szarokat szereti, akkor azt kapja. De nem várom el hogy felfogd ezeket, mert még gyerek vagy. Latszik a kenyeres kérdésedből, meg az egész hozzáállásodból.
2020. júl. 28. 19:02
 40/46 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vitába kezdeni, persze hogy azt kapják amit szeretnek megenni, nem olyat kapnak ami mérgező lenne számukra vagy amitől úgy látom hogy hánynak,hasmenésük van. És nem,nem azért hagyják ott a tápot mert nincsenek hozzászokva, igen is hozzávannak szokva, mindig is kaptak tápot amióta kutyám van kap. Mi a baj a kenyeres kérdéssel?
2020. júl. 28. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!