Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hazba milyen kutyat ajanlotok...

Hazba milyen kutyat ajanlotok ferfinak?

Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 14:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
52%

"Dolgozol?"

Nem, az emberek nem szoktak. Itt legalábbis 0 munkával van a válaszolóknak havi 100ezer forintja a kutyára, és mindenki napi 10 órát futtatja a kutyáját 5 km-re a lakóhelyétől. :D

Kérdező, ha 1 órát aktívan tudod mozgatni tényleg mindennap minimum a kutyádat, ami nem abból áll hogy sétafikáltok, akkor nem lehet probléma, csak olyan fajtát válassz, amelyiknek elég.

Plusz vannak egyenesen lusta kutyák is, akiknek napi 1 óra bőven elég, ha meg még mellette a kertben szabadon mozoghat, még sok is.

2020. júl. 21. 16:27
 22/39 anonim ***** válasza:
79%

17., "Az ajtora mar van is csinaltatva a kutyanak kijaro"

Akkor javaslom, az ajtó méretéhez válassz kutyát.

Még ilyet! :D

Ajánláshoz kellene tudnunk te milyen vagy? Aktív, vagy inkább otthon ülő? Mennyit vagy otthon? Kezdő kutyás? Persze választhatsz kutyát ezen dolgok figyelmen kívül hagyásával is, de 50-50% az esélye, hogy nem válik be, és nem sok örömötök lesz egymásban.

2020. júl. 21. 16:29
 23/39 anonim ***** válasza:
35%

Francia vagy angol bulldog, de nézd meg jól, hogy honnan veszel, mert sajnos elég beteges fajta.

Egy mentett kutya is jó lehet, a közeledben lévő menhelyeknek írj e-mailt, írd le, hogy milyen helyen lenne a kutyus és te mit vársz el tőle, lehet, hogy tudnak segíteni. (ahol önkénteskedem ott is van pár alacsony mozgásigényű)

2020. júl. 21. 16:29
 24/39 anonim ***** válasza:
1%
Egyébként nagyon sok paneltulajdonos beszámolja a reggeli 10-20 perces kakikereső botorkálást is a napi mozgásba. Kertesházban erre nincs szükség, csak a fő fárasztásra.
2020. júl. 21. 16:30
 25/39 anonim ***** válasza:
45%
Én is a francia bulldogot ajánlottam volna.
2020. júl. 21. 16:30
 26/39 anonim ***** válasza:
27%

13-14 vagyok, mondja már meg valamelyik lepontozó cukorpofa, hogy mi baja van azzal amit írtam?

Ha adott egy nagy kert, amiben a kutya szabadon mozog és végzi a dolgát, emelett minden nap egy teljes órát aktívan mozgatja a tulajdonosa, az miért is nem elég? Senki nem mondta, hogy nem alacsony aktivitású kutyára gondolok. pf.

2020. júl. 21. 16:32
 27/39 anonim ***** válasza:
55%
26., Sőt, vannak olyan kifejezetten lusta fajták, amiknek az 1 óra aktív mozgás még sok is lenne. Volt ilyenem. :D
2020. júl. 21. 16:37
 28/39 anonim ***** válasza:
12%
27: erre a te válaszod 100%, az enyém meg ,megint 30%... érti ezt valaki? süsük vagytok?
2020. júl. 21. 16:39
 29/39 anonim ***** válasza:
Persze, vannak lusta fajták. A környéken, ahol élek, van egy angol bulldog, aki kb. 80x éves bottal járó nagyanyám tempójában sétál. De akkor sem mindegy, hogy pl. mennyit lenne egyedül. 8 órás munkája van a kérdezőnek, részmunkaidőben dolgozik, vagy esetleg 12 órázik, vagy műszakozik, vagy 24 órázik és utána szabadnapos... stb. Egy kiszámítható 8 órás munkaidőt még úgy is jól kezelnek a kutyák, ha a gazdi 1-1 órát utazik is még, de egy hektikus munkarend már problémásabb lehet.
2020. júl. 21. 16:41
 30/39 anonim ***** válasza:
29%
28., És mit számít a százalék? Változik tőle bármi? Ha zavar a 100%-om, akkor pontozzátok le, bánom is én. :D Attól még igaz, amit írtam.
2020. júl. 21. 16:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!