Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hazba milyen kutyat ajanlotok...

Hazba milyen kutyat ajanlotok ferfinak?

Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 14:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Nem a tiéd zavar.. Az zavar, hogy ugyanazt írtam amit te csak máshogy, ennek ellenére nekem mégis 32%.. Én is felfele pontoztalak.
2020. júl. 21. 16:54
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
31., Persze, értem én. Tojd le, de tényleg. Vannak itt olyanok, akik hobbiból lehúzzák a 100%-os válaszokat is, mert hogy ne legyen már 100-as. Úgyse ez számít, hanem hogy a kérdezőnek tudtunk-e legalább egy kicsit is segíteni.
2020. júl. 21. 17:00
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Ezt én se nagyon értem, aki most komolyan a lepontozásain pörög... ez itt semmit nem jelent, nem kell vele foglalkozni. Fontosabb az szerintem, hogy egy nyilvánvalóan kamu írásra vàlaszolgatunk, ha már itt tartunk.
2020. júl. 21. 17:14
 34/39 anonim ***** válasza:
43%
28-as inkább te vagy süsü, hogy most komolyan ezen témázol és pörgeted. Ez a leghuszadrangúbb itt komolyan. Senki nem nézi.
2020. júl. 21. 17:43
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

Nagymeretu 10 ev feletti kutyat javaslok orokbefogadni . 40-60 kg-osat.

Vagy tobbet. Setanal meg legyen ero,ha rahuz.

2020. júl. 22. 04:37
 36/39 anonim ***** válasza:
Mindenképp menhelyi kutya legyen! Ők boldogok már attól is, hogy kihozod őket, hálásak azért, hogy háznál lehetnek! Nekünk három ilyen is van, gyönyörűek, okosak, kedvesek, és boldogok, annak ellenére, hogy őszintén szólva mi sem nagyon tudunk velük hosszú órákat játszani, foglalkozni. De van három cicánk is, ők így hatan igazán jól elvannak a kertben... és még a virágaim is ( többnyire) megvannak!☺️
2020. júl. 28. 07:49
 37/39 anonim ***** válasza:
Ja, és még egy nagyon fontos érv a menhelyi kutyusok mellett: nagyon edzettek, nem sok probléma van velük, mivel többnyire szerencsés keverékek. Ivartalanítottuk mind a hármat, általában évente kétszer kutyakozmetika, állatorvos teljes szerviz, és nem igazán van egészségügyi probléma. Ja! És általában bolti tápot kapnak, de a házikosztot imádják! Néha csak nekik sütök egy kis farhátat vagy ilyesmit, meg kapnak óriási csontot, hogy rágcsálnák- az is ünnep a számukra!
2020. júl. 28. 07:58
 38/39 anonim ***** válasza:
Azért nem adjunk fake infókat. Menhelyi kutyusokkal igen is sok a magatartás beli probléma érthető okokból. Igen valóban hálás, viszont a nyilvánvaló lelki válságokkal hátrányokkal együtt. Velük muszáj foglalkozni és àtvészelni legalàbb azt a fél-1 èvet, mire megbízik és megnyugszik. Úgyhogy a menhelyes kutyával csak óvatosan, ha nincs rá idő, akkor inkább hagyd. (Nekem is van és önkénteskedtem is sokáig)
2020. júl. 28. 09:44
 39/39 anonim válasza:
Francia buldog
2020. júl. 29. 01:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!