Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel etetitek, mennyit...

Mivel etetitek, mennyit sétáltatjátok, hogyan tartjátok a kutyátokat? Csak őszintén!

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt tapasztalom itt a gykn, hogy a válaszadók a fizetésük felét a kutya táplálékára költik, napi 5-6 órát csak a kutyával foglalkoznak, igazából ők A Gazdik. Jó nyilván túlzok, de értitek. Ezzel szemben az etetéssel, mozgatással, tartással kapcsolatos kérdések általában házi koszt maradékáról, utcán sosem járt kutyákról szólnak.

Namármost ez alapján azt feltételezhetnénk, hogy a "tökéletes" válaszolók és a "tökéletlen" kérdezők halmaza egyáltalán nem fedi egymást, két teljesen különálló csoport. Viszont azért ez a kutyás szekció eléggé zárt, kis közösségnek tűnik, nem lenne logikus, hogy a kérdezőkből sosem lesz válaszadó és fordítva. Tudom, megint elnagyolok, összemosok kissé dolgokat, de nem is valami tudományos kutatásnak szánom, lehet, hogy az etetéshez nem értő kérdezők mással kapcsolatos kérdésekre válaszolgatnak, de ismét bízom benne, hogy értitek mire akarok kilukadni.

Szóval ezzel a kis "felméréssel" szeretném kideríteni, hogy itt valóban A Gazdik, a tökéletes kutyatartók vannak többségben vagy azért mégis túlzunk néha és jó, hogy van egy fórum, ahol névtelenül meg tudjuk kérdezni, hogy tényleg nem adhatom-e oda a vasárnapi húslevesből a farhátat a kutyának.

Persze tudom, ennek így igazából semmi értelme, lehet itt nem is azok válaszolnak, akik a többi ilyen kérdésnél, csak olyan jól esne egy kis őszinteség. Kicsit kezdem úgy érezni itt magam, mint a különböző kismama fórumokon, ahol mindenki Az Anya, akiknek soha nem sír a gyerekük és annyit költenek babacuccokra, vitaminokra, amiből amúgy saját lakást vehetnének a gyereknek.

Tehát csak őszintén! Mit eszik, mennyi a séta, az aktív kutyás idő, mi az, amiből nem engedsz, ha törik, ha szakad megadod a kutyádnak és mi az, amire tudod, hogy szüksége lenne, de néha baromira nincs pénzed, kedved hozzá és olyankor hagyod a francba?

Nyugodtan írd az igazat, én senkit nem fogok lepontozni, ha valóban csak kerti dísz a kutyád, akkor azt, ez is hasznos válasz, ez itt tényleg csak az én kíváncsiságomról szól. De azt is megírhatod, ha te totál nem ezt tapasztalod és rosszul látom. Nincs rossz válasz, mindenkinek megy a zöld mancs :)

2020. júl. 18. 19:57
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
81%
#20: Nyár óta valamiért tele vannak piros értékelésekkel a kérdések itt és a közlekedés témakörben (többit nem olvasom rendszeresen). Többször is kiborultam már ez miatt, sőt kérelmeztem is, hogy tegyenek ellene valamit, de úgy látszik, hogy be kell érnünk ezzel... Arra tippelek, hogy a nyári szünet miatt az unatkozó vérpistikék ezen az oldalon nyomogatják a piros gombot.
2020. júl. 20. 22:10
 22/49 anonim ***** válasza:
67%
Mindenki le van húzva, de attól, hogy bejárós munkám van, ahol a kutya nem lehet velem, még sokat foglalkozom vele. Biztos jobb lenne neki gazdikeresőként vagy utcakutyaként...
2020. júl. 21. 06:24
 23/49 anonim ***** válasza:
66%
22: nálam meg egész nap velem van a kutya, de az is 0%.
2020. júl. 21. 08:24
 24/49 anonim ***** válasza:
43%
Én csak a macskás választ látom 0%-on, a kérdés meg kutyákra vonatkozott.
2020. júl. 21. 10:12
 25/49 anonim ***** válasza:
26%
18-as válaszom pl szintén 0%, pedig nem macskáról van szó.
2020. júl. 21. 10:48
 26/49 anonim ***** válasza:
24%
"ilyenkor másfél órát sétálunk, póráz nélkül" - Póráz nélkül tilos sétáltatni.
2020. júl. 21. 10:50
 27/49 anonim ***** válasza:
2020. júl. 21. 11:00
 28/49 anonim ***** válasza:
79%
Ja, igen, tudom. Akkor ennek, szól a 0%, oké 😂
2020. júl. 21. 11:01
 29/49 anonim ***** válasza:
62%
Bingó. :-)
2020. júl. 21. 11:04
 30/49 anonim ***** válasza:
44%
Nem gondoltam, hogy ez ennyire szúrja mindenki szemét, elég sokan sétálnak így. Azt értem, hogy utcán, emberek közt baj, de olyan helyen, ahol kb a madár se jár, és hosszan belátható, én nem érzem akkora problémának. Ja, tudom, törvény, dehát futtató itt meg abszolút nincs, szóval...
2020. júl. 21. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!