Hogyan sétáltatjátok nagy testű kutyátokat? Hogyan reagálod le ha jön egy kóbor kutya pl?
Retriever pórázzal, plusz bilétatartó nyakörvvel. Ha olyan helyen vagyunk, ahol el lehet engedni, akkor ott póráz nélkül (bh vizsgás kutyáról van szó, nem megy oda senkihez, behívható).
Ha kisebb és barátságosnak tűnik vagy kölyök, akkor hagyom, hadd barátkozzon az enyémmel, közben csekkolom van-e rajta nyakörv, ha meg tudom fogni, elviszem chipet olvastatni. Már két kutyát is visszajuttattam így a gazdájához :)
Nagytestű, agresszív kutyákat megpróbálom elkergetni, akár hangoskodással, de ha arról lenne szó, akkor akár rúgásig is elmennék. Nagytestű barátságos kutyához nem szívesen engedem oda, hiszen ki tudja, hogy a következő pillanatban nem-e nekimegy az én kutyámnak. Kistestűt max.arrébrugok, de egy 30-40 kg-os kutyával nem venném fel a harcot.
Hordok magammal kulonfelespreket. Snitzereket,20%-os ecetet sprejes flakonban.
Koborkutya Budapesten nincs,mert azonnal elvitetik.
Mas meg erdekes vissza tudja hivni,ah meglatja a pret a kezembe fujasra keszen.
Varnaban volt sok koborkutya. Az en kutyam agressziv volt ,de mindig porazon .
A koborkutyak mind baratsagosak voltak mindannyiunkkal,mert a kutya tudja,h csak kedvesseggel jut a legmesszebbre es legtobb tamogatashoz,kajahoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!