Ti mennyit, hogyan sétáltatjátok a kutyátokat? Kinti vagy benti, mekkora mozgásigénnyel? Behívható, szokott-e más kutyákkal játszani?
Csak érdeklődés,van kutyám,kioktató válaszokat mellőzzétek.
Köszi.
Husky - Napi 2-3 alkalommal, de inkább a kettő a jellemző. Egy reggel és egy este. A reggeli kb 40 perc - 1 órás, hétköznap munka elött felkelek ennyivel korábban. A másik pedig délután, még sötétedés elött. Az olyan 1.5-2.5 órás szokott lenni, illetve hétvégente inkább egy nagyobb túra.
Amennyiben látom egy kutya gazdáján, hogy magabiztos a kutyával és hallgat rá akkor nyugodtan engedem játszani más kutyákkal. Igen behívható, bár nem volt egyszerű megtanítani rá.
5 éves menhelyi valószínűleg labrador keverék.
Napi 3x sétáltatom. Reggel 6-tól 7-ig,délutáni fárasztás: futás 2 km-t,9-kor eü. séta kb. 10-15 perc.
Benti kutyus. Szellemi fárasztás: Napi 4x-5x 15 perc,heti 3x kutyasuli. Tudja:
Ülj!,Feküdj!,Gyere!(behívás),Nem!,Köpd ki!,Vedd fel!,Hozd ide!,Helyedre!,Hopp!(ugrás),Ugass!,Csönd!
Szobatiszta és laza pórázon sétáltatható,3 éve fogadtam örökbe.
OFF:
Kiegészítés:
Enni egyszer kap Brit Care-t este 8 körül.
Ivartalan kan kutyus
#4 vagyok:
Heti 1x-2x szoktunk összejönni egy helyi kutyás társasággal,teljesen szocializált,gyerek kedvelő kutya. Imád a szabadban lenni,én is :) Nagyon szereti a hosszú, hátizsákos túrákat
OFF vége
Köszi a válaszokat.c:
Az én kutyám közepes mozgásigényű szuka,kertben tartjuk,de a nap nagy részét az ágyában tölti./Tehát szerintem elfárad/
Hétköznap:
Reggel 10-15 perc játék,futkározás /suli miatt nem megoldható a séta/
Délután fél-1 óra séta
Este 30-40 perc játék,futkározás
Hétvégén:
Reggel fél-1 óra séta
Délután fél-1 óra séta
Este 30-40 perc játék
Sokszor viszem a közeli parkba,hogy emberekkel,kutyákkal játsszon,szocializálódjon,mert elég félénk.
Futni pórázon nem szeret,ezért játszok vele ilyen sokat.
Csak kíváncsi voltam,ti mit,hogy csináltok,nagyobb mozgásigényű kutyának mennyi kell,tudnám-e vállalni.
Köszi az eddigi,további válaszokat is.
Napi 2 óra sèta estènkènt. Kinti (német juhász), hatalmas mozgásigènnyel. Behívható ès szokott játszani más kutyákkal. :)
Hètvègèn kirándulás stb.
Panelba lakik, kisebb közép testű keverek
Reggel: fel ora
Delutan nagyon változó: 10perctol-1ora is lehet attol függ, hogy hogy erek haza+agyi farasztas
Este :(a délutántól függ hogy mennyit volt lent, ) 1-másfél ora+klikkerezes, labdazas mivel behivhato ilyenkor általában el van engedve labdazunk, mas kutyákkal játszik:)
Hetvegen kirándulunk ,futira megyunk ,neha versenyekre
Heti 2× agilityzunk szóval ilyenkor delutan es este nincs levive.. :D
Eleg magas energia szintű kutyának mondanám de ahogy az egyik válaszoló is irta, az en kutyám is tökéletesen alkalmazkodik ha pl beteg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!