Mikor szokhatja meg a helyét?
Vasárnap kaptam egy kiskutyát. 8 hetes staffi és labrador keverék. Bent az előszobaban kapott helyet egyenlőre, egy 2éves törpetacsi mellé (ő a konyhában lakik) nappal ki vannak engedve az udvarra.
A pici nappal még azt mondom elvan, de az esték kegyetlenek. Kb szürkülettől éjfélig sír, vonyít, majd 4fele újrakezdi amíg nem foglalkozok vele addig. Nappal is van, hogy rájön a vonyithatnék. Van egy 1 éves fiam, így katasztrófa. Folyamat felkiabálja.
Mikor a tacsit hoztuk, emlékszem az első este csinalta ezt, utána már csend volt.
Gondolkodtam estére összeengedni őket, hátha a tacsi elaltatja úgymond, vagy megnyugtatja, csak félek mert a pici az lány, a tacsi meg kan, elég fickós, nehogy erőszakba torkolljon a játék.
Próbáltam már plüssjátékot adni neki, több kaját, puhatakarót, semmi nem vált be. Valakinek valami tanácsa?
1. Ivartalanítás!!
2. Egy 8 hetes kölyök még bőven nem ivarérett, szóval nem azért mászik rá, hogy felcsinálja, hanem azért, hogy megmutassa, hogy ő a falkavezér.
Nem azért mászik rá, hanem mert kb minden lehetőseget kihasznál. Akkor pl a kinyujtott lábam (mert annak is nekiesik) vagy a plüssmacija is a falkavezérségének áldozata?! Latszik nem volt tacskód még :D
És ismétlem. A tacskó nem lesz ivartalanítva.
Nem ez volt a kérdés még mindig....
Hát akkor ne várj csodát.
Ha nem alszol vele, nem ivartalanítod, ennyi.
Nagy tévedésben vagy.
Nem számít, hogy tacskód van.
Dominálja a lábadat, a maciját és mindent, amit elér.
Ha pedig a környéken tüzelő szuka illat szálldos, simán lehet túlfűtött állapotban is.
Le kell tiltani nagyon komolyan az ilyen viselkedésről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!