Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol utazzon a kutya? Hordozóba...

Hol utazzon a kutya? Hordozóba vagy ülésen?

Figyelt kérdés
Nyáron az új kutyussal szeretnénk menni nyaralni de nem tudom hogy hol utazzon a kutya. Jobb az hogy a hátső ülésen mellettem úgy hogy van rajta kocsiba való hám. Vagy úgy hogy veszek egy hordozót és bekerül a csomagtartóba?

2020. jún. 22. 09:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Ez a kutyától is függ. Az enyém például eleve autóba beszállni sem mer (mentett). Az egyesület hordozóban hozta el kocsival, úgy pattant ki hozzám érkezéskor, mint hogyha tűvel megszúrták volna a hátsóját. Van hordozója arra az esetre, ha másképp nem megoldott a szállítás, de még nem volt rá szükség, a kutya biztonsági öv nekünk megfelel, és ott ülök mellette, hogy ne stresszeljen (én nem vezetek, nincs jogsim).
2020. jún. 22. 12:07
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Attól fühh, milyen a box. Ha a nagy, csomagtartóba tehető kennel, akkor inkább abban. Ha kicsi hordozó, akkor inkább az ülésen.
2020. jún. 22. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
Egy kényelmes box. Ezerszer biztonságosabb.
2020. jún. 22. 21:20
 14/15 anonim ***** válasza:
33%
Hordozóban természetesen.
2020. jún. 22. 22:23
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
Egy hirtelen fékezésnél vagy balesetnél áldani fogod az eget hogy boxban utaztattad.
2020. jún. 23. 14:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!