Meg bírnál válni a kutyádtól, külföldi munka miatt, vagy hogy katonának állhass vagy bármi okból?
Én meg is tettem.
Családnál hagytam a kutyámat 1 hónapra, amikor hazajöttem rá sem ismertem. Még csak nem is csóvált az a kutya, aki általában 5 perc távollét után is ugrálva üdvözölt. Annyira szörnyen érezte magát, sokkos állapotban volt, pedig szerették, jól bántak vele.
Utána hazamentünk a kutyával, még a vonaton is levert volt, amikor ketten voltunk. Nekem sem igazán örült.
Rettegtem, hogy tönkretettem az én lelkes, ragyogó lelkű, játékos, de idős kutyámat. Hazaértünk a régi lakásunkban, megállt a nappali közepén, szétnézett, leesett neki, hogy ez az otthon, irdatlan rohangálásba kezdett, a kanapékon és foteleken körbe-körbe rohangált, és végre rám is rámugrált, lelkesen, sírt is örömében. Hetekig alig tudtam kihúzni a hátsómból.
Nem mentem vissza utána külföldre, nem volt szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!