Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha jelentkezek szerződéses...

Ha jelentkezek szerződéses katonának, akkor köteles vagyok külföldi missziókban is részt venni?

Figyelt kérdés
Vagy oda csak azt viszik, aki akar, aláír egy külön erre vonatkozó szerződést(vagy mit tudom én)? Én itthon akarok szolgálatot teljesíteni.
2016. máj. 21. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Külföldre csak jól képzett nyelvet beszélő katonát visznek viszont jóval nagyobb pénzért. Megkapod itthon a minimálbért netto 80 vagy mész ki irakba akkor kapsz netto 300at ez a különbség.
2016. máj. 21. 11:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Ha ez igaz, akkor ilyen szempontból szerencsés vagyok, 10 év alatt annyit sikerült megtanulnom angolból, hogy "Hello! My name is X Y :)

És akkor is tudnak alkalmazni, ha nem értek semmihez, csak egy érettségim van? Ilyen végzettséggel milyen beosztásba, illetve munkakörbe kerülhetek:

2016. máj. 21. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Azt is megkérdik, hogy szeretnéle hárcba menni. És ha nem, akkor itthon maradhatsz egy bunkerbe cs:go-zni.
2016. máj. 21. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Elöször közlegény. Kell egy alap fizikai kiképzés futás fekvőtámasz.
2016. máj. 21. 11:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Azzal nem lesz baj, rendszeresen edzek itthon saját testsúllyal és nem tegnap kezdtem.
2016. máj. 21. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nincsenek olyan extrém elvárások. Tudj 10-ig számolni tudd leírni a neved. Külszolgálat miatt ne aggódj. Nem kötelező és mindig túljelentkezés van.
2016. máj. 21. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi hülyeséget, amit leírtatok... :-D Ha vezényelnek, akkor bizony menned kell! Nem közlegény, hanem közkatona leszel 1 évig. Elvégzed az alapkiképzést, ahol igenis vannak elvárások! Ja és még utána is vannak elvárások, tovább képzések, stb, kötelezően, nincs olyan, hogy ezt nem szeretném!
2016. máj. 21. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!