Létezik kutyamennyország?
Figyelt kérdés
Nemrég halt meg a kutyusom és minden este imádkozom, hogy jó helyre kerüljön. Szerintetek létezik kutyamennyország, vagy az ember mennyországába kerülnek? Vagy mindkettő külön van, de lehet köztük valamilyen összekötő út?2020. máj. 19. 00:12
1/17 anonim válasza:
Csak azok számára létezik mennyország akiknek lelkük van és meghalnak!
Az állatok, (mint pl. a kutya)nem halnak meg, hanem elpusztulnak vagy megdöglenek!
Ezek szerint a kutyák számára nincs mennyország !
2/17 anonim válasza:
A Szivárványhídon kelnek át. Legalábbis jó ezt hinnünk..
3/17 anonim válasza:
Ezt inkább vallás kategóriába kellett volna írni.
Bármennyire rossz, az elsőnek igaza van.
4/17 anonim válasza:
Ugyanazon végtelen szellem megtestesülései vagyunk, csak a felszínen számítanak a különbségek.
5/17 anonim válasza:
Tudományosan nem bizonyított, de nem is cáfolható semmilyen mennyország létezése. Hihetsz benne, ha akarsz. Vannak akik így tesznek, vannak, akik nem.
6/17 anonim válasza:
Mit számít a tudományos bizonyíthatóság? A 20. század elején a tudomány a saját évszázados elméleteit küldte levesbe. Elég relatív ez a dolog, ha úgy nézed, a tudomány sem bizonyított :).
8/17 anonim válasza:
Szerintem, ha van ilyen, akkor minden meghalt állat és ember egy helyre kerül. Később így újra találkozhatunk :)
9/17 anonim válasza:
Én személy szerint az emberiben sem hiszek, de ha embereknek van, a kutyáknak is. Ugyanúgy lelkük van mint nekünk, és minden más állatnak is. Ha viszont emberi mennyország sincs, akkor nem hinném hogy az állatoknak lenne. Teljesen vallásfüggő hogy ki mit gondol :)
10/17 anonim válasza:
Remélhetőleg van, és akkor én is találkozhatok a kutyusunkkal. Megfogadtam neki, örökké csak vele leszek, és sétálunk annyit, amennyit csak akar. Bár többet tudtam volna vele foglalkozni életében. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!