Mikor fogja vegre megerteni, hogy csak kint pisihet?
9honapos most a kutyus. Most, hogy itthon vagyunk vele egesz nap, nagyon szepen ment a szobatisztasagra valo neveles. De hozza teszem, hogy egy nap 7-8x visszuk le..
De ma eldurramt az agyam, meet levittem 9:30kor es most 10:45kor bepisilt a szoba kozepere..
Komolyan kezdem feladni, nem ertem miert nem kepes tartani, amikor az egesz esetet atalussza balesetek nelkul 10orat is, de napkozben ha nem viszem le 3-4 orankent akkor bepisil. Nem csopogtet vagy jelol, rendesen elengedi az osszeset..
Kint persze dicserjuk kindig ha elvegzi a dolgat bent pedig ha rajta kapjuk akkor meg pisilies kozben leszidjuk, utana soha mert akkor nem ertene.
Mikor fogja mar vegre megerteni, hogy arra van a seta, hogy csak akkor pisiljen. a hazban ez tabu.
Nincs is azzal problemam, hogy 3-4 orankent levigyem. Nekem is jottesz a seta a levegon. De konyorgom, amikor egy oraja voltunk lent h a viharba tud megint bepisilni.
Na mind1, csak magamra haragszom igazabol mert nem ertem mit rontunk el.
Arra gondoltam, lehet valami egeszsegugyi problemaja van, de akkor allandoan bepisil. A heten menni kell fereghajtoert, majd rakerdezek a dokinal, h szerinte meg kell-e vizsgalni komolyabban.
*akkor allandoan bepisilne*
De csak itt ott van baleset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!