Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle mellé amstaff?

Beagle mellé amstaff?

Figyelt kérdés

2 éves beagle kan kutyánk van, egy szuka staffit tervezünk mellé társnak.

Kizárólagosan családi kutya a beagle is és a staffi is az lenne. Szóval napi séták, futások, meg közös játék, labdázás, hetente nagyobb túra, alapvető parancsok megtanítása, játékosan trükkök tanítása.

A beagle imád birkózni és kergetőzni más kutyákkal, de sajnos ritkán van lehetőségünk(kertes ház), ezért gondoltunk egy állandó társat. Mivel a beagle-t én választottam, ezért a második kutyus a párom választása.

Csak én félek, hogy rendben lesznek-e. Mert a beagle elég dilis, de csak játszik, sose agresszív, mint ugye a fajtája jellemzője és hát kissé engedetlen. De a stafford azért más kategória.

Szóval ha ellenkező neműek, akkor nem lesz baj?

2020. ápr. 8. 09:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Staffbull meg marha drága, remélem ha vesztek is nem szaporítótól!
2020. ápr. 30. 11:27
 22/24 anonim ***** válasza:
48%
#2 a sztafit soha nem tenyésztették harcra a más hogy vannak olyan tudatlanok mind te és harcoltatják a sztafikat régen farmokra tenyésztették
2020. máj. 3. 00:45
 23/24 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, ritka hülyeséget mondtál! Az amstaffot farmra viszed egy állat se fogja túlélni a staff az összeset szétszedi.
2020. máj. 9. 10:26
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj nekem kölyök amstaffom van. Egyszer kivittük, jött a postás és felugrott a nyakáig. Állatorvosnál neki esett egy felnőtt németjuhásznak, és ha nem rugtuk volna le, szétkapta volna. Ne amstaffot vegyél ha rám hallgatsz
2020. máj. 14. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!