Ma vettem egy nyolchetes Amstaff kutyat elenk kedves, jo etvagyu keveset iszik es gyakran pisil/szintem keveset/ ez normalis?
Fel evesen se varhato el meg a teljes szobatisztasag.
Szedd fel a szonyeget. Lemoshato lakk muborrel vond be ragasztoszslaggal a kanapet a szekeket meg agyat,h le tudd mosni konnyen.
Cuccokat magasra tedd fel. !!! Ne ragja meg. 8 hetesen mar nyershust meg csontoshust evett az enyem. Marhat. Eros a fogazata. Daral.
Elozd meg a problemakat. A te hibad,ha elzaratlanul van ruha taska cipo konyv taviranyito telefon stb. Ez a felelossegteljes felneveles.
Sokat alszik, ha felébred általában pisil, azért kell egyből levinni ha felkelt (az enyémnél legalábbis így volt)
Szedd fel a szőnyeget, barikádozd el a kábeleket, konnnektorokat, alsó polcokat.
Éjjelente tedd egy kisebb elkerített helyre, így reggel nem kell csomagokat és tócsákat keresned.
Kiskutyak gyakran pisilnek kb megmozdulnak es mar jon beloluk. Idovel majd ez csokken nekem most 3,5 honapos a kutyam es kb 2 hete erzem azt hogy jobb a helyzet, bar ot 10hetesen vettem :)
Szobatisztasaggal is kb 2 hete kezdtunk jobban allni. De persze igy is sokszor kell levinnem. Elony volt hogy munkahelyemre bevihettem es ott is kihordhattam. Illetve kihordom minden ebredes utan!
A kiskutya meg ossze-vissza pisil. Pisil ha megijed, pisil ha orul, pisil az mindig ha kell, ha nem. Messze meg a szobatisztasag!
Majd akkortol lesz rendezett a pisi/kaki, ha elkezdtek rendszeres eletet elni es kialakulnak a szokasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!