Szerintetek roti-németjuhászom keveset tud?
8 honapos. Ul, labhoz, fekszik megy neki, ha etelt kap, eloszor leul es csak akkor megy oda, ha szolok, labdajateknal is idehozza a labdat, leul es elejti, pacsit ad.
Azert kerdezem, mert tegnap beszelgettem egy novel, aki szerint hiperaktiv a kutyam, es tobbet kene vele foglalkozni. Mert mondtuk neki, hogy szeret ragni dolgokat.
Napi egyszer setalunk 2 orat, ha jo ido van. Sajnos, ha rossz, akkor nem tudunk menni, mert van egy 7 honapos babam is. Egy orat szoktunk kint lenni. Aztan itthon jatszok vele mikor alszik a babam (ez 2x2,5 orat jelent tobb reszletben) ill meg este is ki szoktam menni hozza jatszani, de este mar nem mindig igenyli.
Ez keves?
Azert en azt megneznem, hogy aki azt mondja, ez keves, az mondjuk nem dolgozik? Mert mondjuk egy 8 oras munka mellett se tud egesz nap a kutyaval lenni..normalis valaszolok irjanak, akik dolgoznak is stb.
Egyebkent mindent takar. Babakocsi mellett seta, bandazas, kotelhuzas, focizas, feizbizes stb
Munka, és egyetem mellett csinálom, igen. Reggel 7-8 egy órás séta, majd 4-5 körül 20 perc, és este még 7-8 körül legalább másfél óra. Szóval meg lehet oldani, ne hidd hogy aki napi 1 óránál többet van a kutyával az munkanélküli vagy nyugdíjas. Hétvégén pedig általában kirándulunk. Az erdőben való séta remekül fárasztja őket. Teszem hozzá, az én kutyáim mozgásigénye maximum a fele a tiédnek, egy 4 éves tacskó és egy 6 éves sharpei. Mi panelban vagyunk, nálatok szerencsésebb a helyzet, a kertben is tudtok mozogni.a séták mellett.
A párod esetleg nem tudna segíteni? Egész más mikor egyedül vagy a kutyával, teljesen rá tudsz koncentrálni, mintha ott van a kicsi gyerek is akire nyilván figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!