Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle mellé amstaff?

Beagle mellé amstaff?

Figyelt kérdés

2 éves beagle kan kutyánk van, egy szuka staffit tervezünk mellé társnak.

Kizárólagosan családi kutya a beagle is és a staffi is az lenne. Szóval napi séták, futások, meg közös játék, labdázás, hetente nagyobb túra, alapvető parancsok megtanítása, játékosan trükkök tanítása.

A beagle imád birkózni és kergetőzni más kutyákkal, de sajnos ritkán van lehetőségünk(kertes ház), ezért gondoltunk egy állandó társat. Mivel a beagle-t én választottam, ezért a második kutyus a párom választása.

Csak én félek, hogy rendben lesznek-e. Mert a beagle elég dilis, de csak játszik, sose agresszív, mint ugye a fajtája jellemzője és hát kissé engedetlen. De a stafford azért más kategória.

Szóval ha ellenkező neműek, akkor nem lesz baj?

2020. ápr. 8. 09:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a staffbull még szóba jöhet, meg a huskyra gondoltunk még, mert hasonló habitusúak.
2020. ápr. 8. 14:23
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
Francia bulldog!
2020. ápr. 8. 15:25
 13/24 anonim ***** válasza:
31%
Husky 😂😂😂😂😂
2020. ápr. 8. 17:10
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

Huskyval egyáltalán nem hasonlóak. A husky az nagyon komoly munka kutya. Kétszer annyit kell vele foglalkozni mint egy beagle kutyával.

Inkább olyat válasszatok aminek ki tudjátok elégíteni az igényeit. Ha beagle-lel nem bírtok 100%-ba akkor egy huskyval és egy amstaffal se fogtok.

2020. ápr. 8. 18:29
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, staffbull lesz:)
2020. ápr. 8. 19:16
 16/24 anonim ***** válasza:
26%
Gratulálok!egy beaglet nemtudsz megnevelni,erre hozol egy staffbullt!mikor meglett mondvahogy harci kutyát,nem hozunk kis 15kilós kutya mellé....de majd ne rinyáljál,ha széttepi a beaglet,és mellé egy agresszív állat lesz,mert nemtudod megnevelni...
2020. ápr. 9. 12:53
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó válaszoló! A staffbull is kb 15kg és baromira nem egy vadállat. Főleg hogy kölyökként fog hozzájuk kerülni.
2020. ápr. 9. 13:12
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
A staffi harci kutya arra van ki tenyésztve más fajta kutya mellé nem ajánlott a tartása.
2020. ápr. 9. 14:13
 19/24 anonim ***** válasza:

Akkor én leszek az ellenpélda, nekem van egy egy éves staffi szukám és egy 1 éves foxi kanom. A kan már ivartalanított, a szuka nemrég tüzelt, így nagyjából júniusig várnunk kell az ivartalanításával. Lehet, hogy azért, mert kölyökként került hozzánk mindkettő, de elválaszthatatlanul legjobb pajtások. A staffink a tüzelése óta ráadásul úgy viselkedik az ivartalanított kanunkkal, mintha az anyukája lenne, mindig nagyon finoman játszik vele, és ha bepörög a foxink, minden láb és fülrágcsálást hagy neki. Mindkettőt lakásban tartjuk, eljárunk dolgozni, de sosem volt probléma abból, hogy egyedül hagytuk őket. Illetve ami probléma történt, az inkább a közös erővel történő házamortizálás játék közben, néha olyan hülyeségeket tudnak kitalálni, hogy öröm hazajönni... :D

Teljes mértékben falkában működnek, rendesen szocializáljuk őket, napi szinten járunk velük parkokba, kutyafuttatóba.

2020. ápr. 30. 10:17
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó utolsó, mindenre van ellen példa!

De hány olyat hallottam már, hogy a Bull típusú kutya a másik mellett nőt fel és sose volt gond, aztán arra ment haza a gazda, hogy szedszedte a másik kutyát! Rengeteg ilyen van! Nekem is volt, de sosem lehetett kettesbe hagyni a másikakkal!

Aktívan foglalkozom kutyákkal, rengeteg rosszúl nevelt, idegbajos, másik kutyára támadó Bull típusúval volt dolgom!

A kérdező egy Beaglit se tud meg nevelni! Mit csinálna egy Bull típusúval?

De nem baj, ajánlgass neki csak Amstaffot, pár év múlva csak nem jön rinyalni, hogy nem bír vele!

2020. ápr. 30. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!