Miért mindig a bull típusú kutyákat hurcolják meg? Pl pitbull, amstaff.
Egy normális kutya parancsra elengedi az áldozatát, ezek nem. Van, hogy csak a kutya megölésével lehet szabadítani. Pl. az említett németjuhásszal nem fordul elő.
Meg ezeket szokták épp emiatt viadalra, támadásra kiképezni.
4: De felfogtam. Nekünk is staffink van. Jámbor, mint egy bárány, így nem érdekel, hogy a hírekben milyen kutyáról mi jelenik meg. A sajátommal foglalkozom.
Szerintem te mindent magadra veszel, ami ezzel kapcsolatos.
Azért, mert rengetegen vannak manapság, ezért arányosan az általuk elkövetett támadások száma is nőtt.
A szájzáras sztori nem igaz, természetesen el tudják engedni, amit megfogtak, ha akarják.
Sztereotípia, mert alapvetően harci kutyának gondolják, holott minden a neveléstől függ. Egy tacskó is lehet full agresszív és egy staffi is lehet jámbor.
Valószínűleg onnan ered, hogy a staffit többször látod marcona kinézetű gazdi mellett és ezzel kötik össze.
"A szájzáras sztori nem igaz,"
Pedig igaz, más az állkapcsa ennek a fajtának, ha valamit nem tudsz legalább nézz utána és ne irogass hülyeségeket...
""A szájzáras sztori nem igaz,"
Pedig igaz, más az állkapcsa ennek a fajtának, ha valamit nem tudsz legalább nézz utána és ne irogass hülyeségeket..."
Staffim van, nem én írogatok hülyeségeket... erős az állkapcsa, a harapása, ez igaz. De nem kap szájzárat, pont ugyanúgy működik az állkapcsa, mint bármely másik kutyánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!