Miért mindig a bull típusú kutyákat hurcolják meg? Pl pitbull, amstaff.
Figyelt kérdés
Oké, hogy nem tud egy csivava akkorát harapni, hogy halálos/életveszélyes legyen, de ott van még a rottweiler, magyar vizsla, bernáthegyi, bullmasztiff, boxer, németjuhász, és még sorolhatnám. Ugyanúgy ki tudnak nyírni akárkit, akkor miért pont a staffikat mutogatják a tv-ben? Minden másfajta kutyus támadását meg elsumákolják. Bosszantó, hogy az utcán is úgy néznek az én ártatlan staffimra, mintha kb oroszlánt sétáltatnék. Komolyan nem értem, hogy miért pont ezt a fajtát hurcolják meg, mikor számtalan kutyatámadás van, s nem ez az egy fajta tud veszélyes lenni, mikor elhanyagolják...2020. febr. 12. 09:37
21/30 anonim válasza:
Azért mert ezek tipikus prolikutyák.Agresszív emberek tartják őket,tehát életveszélyesek.Hiába édi-bédi a gazdi szerint,sokan félünk tőlük.A hírneve nem véletlenül olyan,amilyen.Négy lábon járó gyilkológépek.Hány embernek kell még meghalnia hogy végleg betiltsák őket? Előbb-utóbb az emberek megunják,és akkor lesznek majd problémák.
22/30 A kérdező kommentje:
21# Beteges gondolkodás...
2020. febr. 12. 19:00
23/30 anonim válasza:
Én csak azt sajnálom, hogy ennyire divatkutyák lettek. Manapság nagyon sokan tartanak ilyeneket, amstaffof főleg. Ismerősi körömben is van két staffi, tök hozzá nem értő kezekben. Biztonságosabb lenne a helyzet, ha a kis táskakutyák lennének még divatban.😀
Bármelyik kutya tud egyébként veszélyessé válni, ha nincs rendesen nevelve, mindegy milyen fajta. Csak ki hajlamosabb rá, ki kevésbé. Amúgy azt nem tudom honnan veszed, hogy csak ezt a fajtát hurcolják meg, én mindenféle kutyatámadásról szoktam hallani, nem csak a bull típusúakét.
24/30 anonim válasza:
22: pedig van benne igazság. Én is ismerek olyat, aki direkt azért választott ilyen kutyát, mert "menő" meg jobb képeket lehet vele feltenni instára 🤪
25/30 Platypus válasza:
Úgy egyébként a sajtóban pittbulltámadásként jelenik meg egy csomó egyéb kutya esete is. Roti, boxer, argentin dog, masztiffok meg bármi, aminek egy tacskónál kerekebb a feje. Arányaiban sokkal kevesebb támadás köthető ténylegesen hozzájuk. De ugye a pitbulltámadás az bulvárszenzáció, a roti keveréké meg nem.
26/30 anonim válasza:
igazából ez azért van mert az olyan emberek mint az itt található negatív kommentek gazdái megvesznek egy staffot ami NEM HARCRA TENYÉSZTETT KUTYA hogy menőzzenek vele de nevelni nem tudja mert neki sincs élete jobb esetben meg szive nincs néha rácsapni ha rosszat csinál eszt a fajtát nevelni kell keményen fogni az én staffom ha végig viszem az utcán kint lehet akár mien kutya nem foglalkozik vele
28/30 anonim válasza:
Ebben a kutyában mit láttok?
29/30 anonim válasza:
30/30 anonim válasza:
A kutyát is sajnálom, mert valami előzménye biztos, hogy van, amiért ez megtörténhetett:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!