Miért nem veszik komolyan az emberek, amikor morog a kutya?
Hú ez tetszik, legalább a körúton be tudom vetni. :D
Ez a mai eset mondjuk nehezebb, mert valószínűleg valamelyik kutyás lány pasija lehetett, aki néha lehozza abba a futtatóba a kutyáját, ahová járunk és talán jött vele a pasi is. Fogalmam sincs, honnan ismerhetett, mert én tényleg nem tudtam őt hová tenni a fejemben. :S Na se baj, ez akkor is nagyon jó ötlet. :D Köszi! :D
Bár azt hiszem úgyis lesz mindig egy-két ilyen gyökér, akivel nem lehet mit kezdeni. :/
21:00 ezzel csak az a baj, hogy akkor majd azért szólnának be, hogy akkor miért nincs rajta szájkosár. :S Én pedig nem fogom szájkosárral gyötörni a kutyámat, egyrészt mert abban nem tud sem játszani, sem lihegni, sem normálisan közlekedni, hiába szoktattam hozzá gondosan, egyszerűen utálja. Bár megértem, én is utálnám az ő helyében. :S Nagyon ritkán teszem rá, maximum tömegközlekedésen és ott is inkább csak magamnál tartom, hogy lássák, de ha nem szólnak, nem teszem rá.
Ez is érdekes, volt már hogy szóltak, tegyek szájkosarat a kutyámra, mikor meg rátettem és látták, szegény mennyire szenved benne, akkor meg mindenki sajnálkozott, hogy jaj szerencsétlen kutya, vegyem már le róla... És nem egy vérengző fenevadom van, hanem egy aranyos kis szálkás szőrű tacskó keverék, akit kicsi korában bántottak és nagyon bizalmatlan. Már egész bátor és feloldódott, van önbizalma és boldog kutyus lett, de szerintem teljesen érthető, hogy nem szereti, ha idegenek tolakodóak vele, bár úgy gondolom, ha nem lenne ilyen a múltja, akkor is teljesen érthető és elfogadható lenne, hogy nem minden kutya szereti, ha idegenek bizalmaskodnak vele. Mint ahogy vannak olyan emberek, akik könnyebben teremtetnek másokkal kapcsolatot és vannak olyanok is, akik zárkózottabbak. Azokat sem írják le és dugják a diliházba, csak mert nem jópofáskodnak mindenkivel, aki útjukba akad. A kutyák is önálló személyiségek, sajnálatos, hogy az emberek ezt nem képesek felfogni, bezzeg más dolgokban meg annyira szeretik emberként kezelni a kutyákat! Pedig pont ez az egyetlen dolog, amiben össze lehetne a kutyákat velünk hasonlítani...
Nekem yorkim van, ő sem a legnagyobb haverkodó, bár az ivartlanítása óta egy kicsit nyitottabb az idegenek felé.
De már messziről látszik, amikor valakit nagy ívben ki akar kerülni. Az idióta emberek meg akkor is nyúlkálnak felé. Én ilyenkor megmondom, hogy attól, mert kicsi, ne gondolja, hogy nem fogja megharapni...a kistestűeket még inkább nem veszik komolyan az emberek. Bezzeg ha egyszer odakapna, akkor fel lennének háborodva.
Te is mond meg, hogy a kutyád nem szereti ha idegenek simogatják, és nem szeretnéd, hogy félelmében odakapjon.
Aki nem érti meg, azt hagyd ott.
Köszönöm a válaszokat és a dicsérő szavakat is. :)
Tegnap este láttam a futtatón ezt az idiótát. Hah, egyszer láttuk egymást eddig, persze hogy nem ismertem meg, mikor odajött jópofáskodni. Sebaj, ráköszöntem, már csak azért is, de nem fogadta a köszönésem. :D Bár azt hiszem nem lesznek tőle álmatlan éjszakáim... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!