Komolyan annyira hiperszuper jó a Tanuló kutya, hogy olyan sokan kiadnak érte annyi pénzt?
Bár én nem adtam érte pénzt, és magamtól nem is adtam volna, szóval, ha nem kap, nem lenne, de a gyerkőcöm nagyon szereti, bár mostanában kezd nála lecsengeni a kutyakorszak. 1 éves, nagyjából 2 hónapja kapott rá. Előtte félt tőle, le se lehetett venni a polcról, mert már görbült a szája, nemhogy bekapcsolni!
Aztán egyszer felmutatott a polcra, hogy "vava" (ez a vaú-vaú), és onnantól kell neki.
Nem tudom, mi a rendeltetésszerű használat egy plüssnél, mert olyannal nem játszik, de ezt nyomkodja. Megkeresi a kedvenc dallamait rajta, kóborol közben, játszik, aztán visszatér, ha lejárt a zene, és újra indítja. De van, hogy ül mellette és "táncol".
Nem olyan régen volt egy ilyen kérdésből vita. Remélem, ebből nem lesz.
Összegezve: Én annyira nem tartom jónak, amennyibe kerül, pláne a "fejlesztő" funkciót meg nagy marhaságnak tartom, mert minek "fejlesztés" egy ekkora gyereknek, de mondjatok valamit, amit ma olcsón meg lehet venni és színvonalas gyerekjáték! Így, hogy kapta a gyerekem, nem bánom, kár lett volna, ha kimarad az életéből!
Bár hozzáteszem, hogy én ahhoz a táborhoz tartozom, akik a Montessori játékokat sem a fejlesztő funkciója miatt veszi meg!
Hát nem tudom. Én nem vettem kisfiamnak ilyen játékokat. Ha kapta az persze teljesen más. Pontosan a hétvégén nézegettem az üzletben a tanuló kutyust. Szerintem semmit nem ér.
Én is meg tudok tanítani neki egy csomó dolgot hasonlóképpen, játékosan. Én is megtanultam anno, tanuló kutya nélkül :)
Egyébként meg kaphat akármilyen drága, puccos játékot egy üdítős üveggel sokkal jobban eljátszik.
Anno mi egy másfél éves gyereknek vettünk ajándékba, és ő nagyon szereti a mai napig, pedig már 3 lesz.
Lehet idén mi is meglepjük vele a kisfiamat, ő is 1 éves múlt már, ráadásul odavan a kutyákért.
Szeritnem nagyon kevés az a dolog, amivel ilyen korban teljesen rendeltetésszerűen játszik egy gyerek. És az is igaz, hogy te is tudsz neki dalokat, testrészeket stb. tanítani kutyus nélkül, de az teljesen más.
Ha megteheted, szerintem vedd meg, biztosan örülni fog neki a babád!
Szia!
Mi is vettünk a kisfiunknak, amikor 7 hónapos lett.
Most 9 hónapos és nagyon imádja. :)
Mindennap játszik vele.
Nálunk egy éve sláger a kutyus, tavaly karácsonyra kaptuk.
Engem az őrületbe kerget sokszor, de a kislányom imádja!
2 éves a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!