Komolyan annyira hiperszuper jó a Tanuló kutya, hogy olyan sokan kiadnak érte annyi pénzt?
Figyelt kérdés
Szeretik a gyerekek? Játszanak vele rendeltetésszerűen (nem csak úgy, mint minden más plüssel)? Ha igen, milyen életkorban?2010. nov. 29. 07:56
11/13 anonim válasza:
Szia!Az én lánykám 8 hónapos elmúlt,most vettem neki a tesz-veszen egy ilyen kutyust,meg a kincsesbödönt,persze használtan,az eredeti áruk töredékéért.csaak mikulásra,meg karácsonyra szántam,de nem bírtam ki,a kutyulit már megkapta.azt kell mondjam,IMÁDJA!!!nem gondoltam volna,zt hittem,korai lesz neki,de odavan a dalocskákért,szinte táncol rá,nagyon tetszik neki.nem bántam meg,de 7ezret én sem adtam volna érte.használtan is nagyon jó állapotút lehet kifogni,akár kevesebb,mint félron.persze minden gyerek más,van akit a legegyszerűbb műanyag flakon tesz boldoggá
12/13 anonim válasza:
Szerintem a "fejlesztő" kifejezés erős túlzás, inkább szórakoztató. A kisfiam szereti, de nem jobban mint bármelyik másik játékát. Annyira méregdrága azért nem volt. Mindenesetre nélkülözhető, csakúgy mint a századik baba vagy kisautó, ha nem lett volna rá pénz akkor biztos nem kapja meg.
13/13 anonim válasza:
1 éves születésnapjára kapta ajándékba rokonoktól...nagy kutyamániás :D
Most 18 hónapos lesz a hétvégén, még mindig nyúzza. Vannak időszakok amikor egy egy hétre elpakoljuk a polcra, de általában viszi magával, dalolászik rá, táncol nagyon szereti. Mondjuk lehet nekünk mint írtam a kutyamánia is közbejátszhat, mert a hatalmas plüsskutyáján viszont előszeretettel heverészik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!