Komolyan van olyan szaporító, hogy átveri az embereket a kutya fajtájával?
Szomszédom vett egy pincsit, amit elhozott 6 hetesen, és azt mondta Yorkshire terrier.
Először azt hittem csak ugrat, viccel, de nem teljesen komolyan mondta.
És mindenkinek mesélte, hogy yorkija van.
Mondtam neki, hogy nézze már meg a neten ez egy pincsi, de Ő nem akarta elhinni.
megmutattam a kutyás könyvembe a yorkit, és teljesen ledöbbent, mikor látta, hogy az Ő kutyája fehér és 2x akkora.
Azt mondta, hogy akitől vette a kutyát azt mondta, hogy yorkie, meg úgy is hirdette.
Ilyen komolyan létezik?
Persze. Amíg vannak hülye emberek akik megveszik, addíg eladnak minden keveréket fajtatisztaként.
és amíg nem tudjákmit kérjenek,addíg megkapják a kutyát 6 hetesen 1 oltással vagy anélkül, chip nélkül,ami már tilos....
Amíg olyan hülyék vannak, mint a szomszédod, addig lesznek ilyen gerinctelen, gyökér szaporítók is.
Most komolyan, mi alapján döntötte el, hogy yorkit akar venni, ha azt sem tudja, hogy hogy néz ki??
:-) mi ebben a fura? Míg lósz@r van veréb is lesz...
Etesse szeresse oltassa chipeztesse, én a vicc kedvéért Yorkinak hívnám, akkor legalább a neve az lenne.
Amúgy a tkv nélkül árult de fajtatiszta kutyákat sem mondhatod fajtatisztának hiszen a származási lapján vagyis a tkv-én pontosan a felmenőit rögzítik és ezzel igazolod hogy fajtatiszta...
persze h vannak!
hát látod h van aki megveszik!
a multkor a futtatón mesélte egy nő, h a fia 50000Ftért vett egy dalmata-agár keveréket. de ez sztem méghülyébb mint a szomszéd, mert ő tudta is h keverék...csak hápogni tudtam h ha tudta h keverék akkor miért fizetett érte, de komoylan még ha 10000akk azt mondom h na kis butuska, azrt ez átverés, de 50e....:-DDDD
hát szomszédodnak vegyél már egy kutyás újságot, mert ez sztem még egy kutyát sem ismerne fel...
Ezért nem adok soha életemben többé egyetlen kutyáért se pénzt.
Mindig lesz épp elég gazdikereső,ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!