Mik a te kutyád aranyos/vicces szokásai?
Csak kíváncsiságból :D Az enyémnek :
- Mindig bokszol a macijával
- Ha elfogy a vize zörgeti a tálját: " Héééé, elfogyott a vizeem :D"
-Talán már nem is kell nekem ébresztő óra? Kitudja, mert ez a kis eb felébreszt(reggel elkezdi nyalogatni a kezem xP)
- Össze vissza rohangászik a házban
-Mindenkire felugrik
-Kitúrja a virágföldet
Na :D? Várom a válaszokat
megfürdeti a plüssállatait az itatótálban
jégkockát imádja, szopogatja meg rágja
a jégkockát beleteszem az itatótálba, kiveszi belőle, de úgy hogy a pofáját is belemeríti és bugyborékol, az orrán keresztül fújtatva
Az én kutsusom egy Bolognese fajtájú és állandóan.......
-télen mindig betakarózik a kiskori takarójával :)
-ha jön valaki azt midnig 1 vagy több kedves puszival ajándékozza. :D
-A labdát sohasem hozzavissza,mindig nekem kell utána menni :)
-A mosdóba pisil állandóan
-Sokszor azt hiszi olyan mint egy ember
-Szokott a fogával így rágcsálni,anya szerint bolház, NEM VAGYOK BOLHÁS!!!!
Nagyon aranyos szokásaik vannak a kutyusaitoknak :)
Nekem máltaim van, a jövő héten lesz 8 hónapos.
A hugommal közös szobánk van, ami amikor elhoztam a kutyust, még tele volt plüssökkel (dekorációként :D). Persze aztán rájöttem, hogy muszáj lesz elrakni, ha meg akarom őket menteni. De mire kapcsoltam, addigra egy fehér macit a magáénak tulajdonított :)
Azóta csak azzal hajlandó elaludni. Pl. tegnap már az alváshoz készültünk, és azt látom, hogy szaladgál körbe-körbe a szobában, mindenhova bekukkant, szaglászik. Odahívtam magamhoz, hogy mostmár aludjon, ne szaladgáljon. Ahogy letettem, felpattant és tovább szaglászott. A hugomnak beugrott, hogy nem látja a maciját, biztos azt keresi. Átkutattuk az egész lakást, végül a takaróm alatt találtuk meg. Olyan boldogan játszott vele, amikor megkapta :))
Hajnalban felkeltem, és a maci ott volt a feje alatt, mint egy párna :)
Rengeteg vicces szokása van :DD
- mikor jövök haza suliból, mindjárt kiviszem pisilni. Szegénykém annyira örül, hogy kint lehet, hogy mikor elkezd valamit lepisilni, nem fejezi be, pisilve tovább fut a következő helyre :D Vicces, olyan érdekesen fut olyankor, vigyázva arra, hogy ő ne legyen pisis, ami általában nem sikerül :D
- akárhova megyek a lakásban, mindig jön utánam
- múltkor bementünk a fürdőszobába, és elkezdett játszani a papucsával (ami az enyém volt, anno.. Csak mindig lopkodta a többi papuccsal együtt. Amióta ezt megkapta, nem kell neki másik :)), de úgy, hogy felfelé dobálta :D Aztán akkorát dobott, hogy belement a kádba. Ő meg felágaskodott a széléhez, és ott nyüszített meg ugatott, amíg ki nem vettem :D
- Van egy kis kannája, amiben száraz kaja van, hogy ha megéhezik, akkor tudjon enni :) (mértéktartó, sose eszi túl magát) ha épp eszik, és én megyek át egy másik szobába, fogja a kannát a fülénél, és hozza utánam, majd a másik szobában tovább eszik :D
- Ha kifogyott az étel a kannájából, mindig focizik vele, általában odarugdossa hozzám és angyalka szemekkel néz rám :D
- szeret fürödni :)
- amikor zuhanyzom le róla a sampont, mindig iszik a rózsából :D
- ha nincs suli, kiviszem pisilni és adok neki enni, utána mindig vissza szeretnék feküdni, de addig ugrál rajtam, amíg nem játszom vele :D
- ha takarítok, mindig ellopja a kis söprűt, és söpör vele xD (próbál mindent úgy csinálni, ahogy tőlem látta)
- játszik a díszekkel a karácsonyfán (odamegy, meglöki a díszt az orrával, ami elkezd himbálózni, és így lökdösi :D)
- hanyatt alszik
- felugrik a kilincsig, olyan mint egy bakkecske :D
- Ha megyünk sétálni, ráadom a pórázt és csak utána veszem fel a kabátot. Addig, amíg nem indulunk el, jön utánam úgy, hogy a póráz vége a szájában :D
- kergeti a bogarakat
- ha olvasok, mindig az ölembe fekszik
- ha állok, vagy ülök, akkor meg a lábfejemre :D
Azt hiszem, ennyi. Bocsi, ha nagyon hosszú lett. :/
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!