Mik a te kutyád aranyos/vicces szokásai?
Csak kíváncsiságból :D Az enyémnek :
- Mindig bokszol a macijával
- Ha elfogy a vize zörgeti a tálját: " Héééé, elfogyott a vizeem :D"
-Talán már nem is kell nekem ébresztő óra? Kitudja, mert ez a kis eb felébreszt(reggel elkezdi nyalogatni a kezem xP)
- Össze vissza rohangászik a házban
-Mindenkire felugrik
-Kitúrja a virágföldet
Na :D? Várom a válaszokat
Viccesnek nem mondanám, :D Felássa a kertet, felborítja a szemetest és szétszórja (nagyon ritka!!!), ránk ugrál és majd fel lök. :D
-Ugrál mint egy bakkecske.
Kergeti a bogarakat.
Ha megérzi hogy séta lesz akkor ugat ezerrel és fel le pattog.
(Vizsla)
Az enyém ha nagyon izgatott, olyan hangot ad ki, mint amikor a tyúkok kotkodálnak. :O :D Nem nyüszít, nem ugat, hanem a kettő között valahol. :D
A másik kutyám meg azt szokta csinálni, ha álló helyzetben megáll és elkezdem vakarni a hasát, akkor állva marad, de a fejét lehajtja a földre a két mellső lába közé, olyan mintha épp bukfencezni készülne. :D
az enyém szó szerint sikít ha lent vagyunk ő meg fent és a lépcsőnél lát minket:Dannyit röhögök rajta oylankor:D
mindig bepörög és körbe körbe fut:D
ha játszani akar ugat nekem és szintén sikít:D
ha rászólok vmiért és mérges lesz morog magában és úgy csinál mintha ütne egyet:D
- ha talál valami állatot (süni, tyúk, stb), akkor odahozza nekem hogy én is kérek-e belőle
- ha nem lehet valamiért velem akkor áll, néz rám és sír
- úgy ásít hogy hangot ad ki, és cifrázza (áóáóáóáóáóáóáóúúú- kb így)
- ha a hasát vakargatom fekszik és kapál a lábával
- imádja a pattogatott kukoricát
- mindenhová követ a lakásban
- mindegy hogy egy napra megyek el valahova vagy 10 percre, úgy üdvözöl mintha egy éve nem látott volna, félig sír félig meg csahol. :D
- mindig mikor hazamegyek, már 10 perccel azelőtt hogy megérkeznék, kiül a kapuba és vár
ennyi kb
egy 9 hónapos spániel-ír szetter kan kutyus gazdija
na akkor én is elmesélem, ez egy jó kérdés.
1.Összeszedi a csigákat. Ami magában nem mókás, de érdekes reggelente összeszámolni, hogy a betonról mennyi fogyott el. Mert ugye amikor a csiga nyálkás csíkja a járda közepén eltűnik, az vagy tud repülni, vagy elsunnyogott. :)
2. Amikor fekve ugatja órákig a kisnyulakat.
3. hanyatt fekve alszik.
4. Séta végén a kapu előtt mindig ugyanott lefekszik, és úgy kell bekönyörögni az udvarba.
5. Kis vödörbe kap vizet, és a friss tiszta vízbe előbb beleáll, aztán búvárkodik benne fejjel, következő lépésben iszik picit, aztán kiborítja és belefekszik. ( naponta kb 10-15x kell vizet adni neki)
6. Ha nem látom = Éppen rosszat csinál.
7. Ha rosszat csinál, mire odaérek, tuti lelép, mert akkor már nem kaphat ki.
8. Rendszeresen el akarja lopni mellőlem a cigim, vagy a gyújtóm.
9. a fél literes joghurtos doboz aljából amikor ki akarja varázsolni a joghurt maradékot. ( nyelvel nem éri el, ha meg beledugja az orrát, nem bírja kinyújtani a nyelvét) ezzel elvan órákig is.
10. Az a legmókásabb, hogy egy kis paraszt. :D
-eldobom a labdát, és ő elkapja majd rohan hozzám, az utolsó pillanatban elkanyarodik, majd rohangál vele össze vissza meg rázza xD ( am csörgős):D
-minden döglött állatba beledörgölőzik de olyan intanzíven h majdnem fejre állxD
- úgy kajál h. a seggét tolja az égnek
-ha pisil és lát egy kutyát akkor odaszalad hozzá (de közben pisil)szal pisilve szaladXD
-nagyon szeret dörgölőzni..reggel képes remegni h simogassam meg...de am van olyan amikor csak úgy odajön hozzám és a fejét bele dörgöli a kezembe:)
-ugrál mint a cirkuszi kutya ha meglát vkit a családból:D
ha simizem a hasát akkor a lábával úgy csinál mintha mászna:D
am foxi-tacsi keverék 5 hónapos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!