Mik a te kutyád aranyos/vicces szokásai?
Csak kíváncsiságból :D Az enyémnek :
- Mindig bokszol a macijával
- Ha elfogy a vize zörgeti a tálját: " Héééé, elfogyott a vizeem :D"
-Talán már nem is kell nekem ébresztő óra? Kitudja, mert ez a kis eb felébreszt(reggel elkezdi nyalogatni a kezem xP)
- Össze vissza rohangászik a házban
-Mindenkire felugrik
-Kitúrja a virágföldet
Na :D? Várom a válaszokat
-Mindig felugrál ránk
-Kiönti a kajáját és a földről eszi meg
-Mindent elhurcol vhova
-Megugatja séta közben a vízet, ha hullámzik
-Ha jön vki haza feltámaszkodik a kerítésre és nyüszít
-Az udvart tele ássa lyukakkal
-Ugrál a békák után
-Eldobom neki a labdáját odafut hozzá megszagolja, de nem veszi föl, de ha csak az udvaron van vhol a labda folyton futkos vele.
-A fotelból lehúzza a plédet a földre és ráfekszik, pedig tudja, hogy nem szabad.
-Úgy futkos a vödrökkel, hogy megfogja a fülét és néha a fején van a vödör.
-Tudja, hogy a szomszéd néni zsebéből mindig előjön neki vmi finomság neki és amikor meglátja és a néni lehajul hozzá, beledugja az orrát a zsebébe.
4 hónapos németjuhász
a vizslám: ha a lakásban alszik (le van tiltva a kanapéról, nem is mer rámenni), és hallja hogy hazaérünk felmászik a kanapéra és minket les az ablakon (azt hiszi nem látjuk, mert a házban sötétebb van), ahogy megyünk fel a lépcsőn és ahogy a bejárati ajtóhoz érünk, visszaugrik a helyére, becsukja a szemét és alvást szinlel!:)
a csivavám: utálja a fekete papucsokat! ha valaki lábán az van, sikit mintha nyúznák.
Továbbá 8 órát bir kb egyedül. ha addig nem érek haza, vmit miszlikre szed. (papirzsepi, szőnyegsarok, stb). egyébként jó kutya. ja és macskanyávogást tökéletesen utánozza!:)
Az én 1 éves kopóm:
-ugatja a szöcskéket
-a kutyaól tetején kergeti a farkát (ahol amúgy is kicsi a hely)
-egyszer egy frissen mosott fehér pólóval szaladgált
-nagyon szereti a papirzsepit (megenni:$)
Genetikai hibás extratörpe HavaneseXD(KOMOLYAN!Az anyja túl sokszor szült,és olyan kit törpenyomi maradt hogy most 4 évesen akkora mint a 1 hónapos Mini Havanese 2 kgXD)
-Kupakból szereti az ásványvizet
-Hatalmas testsúlyával mindig ki akarja lapítani a szöcskéket(többek között azért röhelyes,mert ennek érdekében úgy ugrál a szöcske után mint maga a szöcske.Semmi átmenet,csak pattog.Persze amint földet ér a szöcske elugrik,a kutya utána,megint elugrik,és így tovább amíg meg nem unja)
-Kilopja a zacskókat a...bárhonnan,és milliméteres csafatokra szedi őket
-Megkergeti a legyeket
-Menekül a legyek elől
-Megugatja még a Rottveilert is
-Bivalyerős(Ez nem szokás,de jellemző ráXD)(Na ez érdekes a két kilójával.Egyszer csak óriási kopogást hallok a lépcső felől,és beugrik hogy már egy ideje hallom.Egyszer csak meglátom az akkor 6 hónapos kiscsajt,a fogai között egy AKKORA CSÜLÖKCSONNTTAL MINT Ő MAGA!Megfogtam a csontot és a Havaneset elkönyveltem Rottveiler-Pitbull-Bullmasztiff keveréknek.)
-Védi a lakást de nagyon(Vérebként emlegetik az utcában)
-Felveszi a ruhákat(Meglát a szennyestartó mellett egy ruhát,hanyattdobja magát,belekúszik,és kisruhában jön ki a fürdőből)
-Körbealussza a lakást esténként(Anyuval alszik el,majd átmegy a nővéremhez hajnalig,végül velem ébred)
nekem egy kan bernipásztorom van.jövő hónapban lesz egy éves.
-a faházból kihordja a fát és lepakolja a kapu elé.
-az üres sörös üvegeket felhordta a pincéből és az udvarban a betonon végig gurította jó nagy zajt csapva.
-a kiskertnél szétszedte a kerítést,hogy be tudjon menni és feldönteni anyu pálmáját,ami egy kb. 50 l-es dézsában volt és a dézsa alját kirágta.
-mikor vizet cserélek neki,akkor soha nem várja meg,hogy lerakjam a vödröt,hanem a csapból iszik.aztán mikor már lerakom a vödröt bele iszik.mikor bemegyek a házba kiburítja a vizet és nagy büszkén hurcolássza a vödröt a fülénél fogva.
-mikor sétálni megyünk,akkor mindig a szájába veszi a póráz egy darabját,mintha magát sétáltatná.
-ha haza jön a cica,akkor mindig megfogja a grabancánál és viszi,mintha az anyukája lenne.de volt már,hogy húzta a földön is.
-eddig akárki jött hozzánk motorral nem szívesen engedte be.egy hete nekem is megvan a motorom és rám nem haragszik.
-nem jöhet be a házba,de ha bejövök jön velem és mikor anyu megszidja,hogy miért jött be,mindig leül és nyújtja a lábát,hogy pacsit ad.
-mikor kint vagyok az ablakban,akkor odajön és már feléri a külső ablakpárkányt és abba kapaszkodik és várja,hogy simogassam.
-nagyon szereti a zöldséget pl. sárgarépa,uborka,krumpli.ja és a kedvence a krumplipüré.
na most egyelőre ennyi jutott eszembe az én gézengúzomról. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!