Mik a te kutyád aranyos/vicces szokásai?
Csak kíváncsiságból :D Az enyémnek :
- Mindig bokszol a macijával
- Ha elfogy a vize zörgeti a tálját: " Héééé, elfogyott a vizeem :D"
-Talán már nem is kell nekem ébresztő óra? Kitudja, mert ez a kis eb felébreszt(reggel elkezdi nyalogatni a kezem xP)
- Össze vissza rohangászik a házban
-Mindenkire felugrik
-Kitúrja a virágföldet
Na :D? Várom a válaszokat
12.12-es vagyok:)
elfelejtettem h. a vizesedényében ha melege van akkor nem iszik hanem beleáll és lábat mos:D
fél a fűnyírótól, ha meglátja akkor bemegy aházába és az istennek sem jönne ki amíg vissza nem viszi vki a fűnyírót a helyérexD
12.12-es vagyok megint xD
ha nagyit meglátja (nagyon szereti őt is) akkor lefekszik és kúszva (+ a seggét feltolva és azt riszálva) odamegy nagyihoz xD
lassan akkorát ugrik h. a fejemet is elérixD
na tényleg ennyixD
-amikor pár nap múlva jövök haza egy kirándulásról,akkor mindig bepisil
-ha kitesszük nyáron a medence mellé a lábmosót,abba beleiszik xD
-a mienk is hanyatfekve alszik (olyankor naon cuki)
-ha nem tesszük föl a cipős szekrényre a cipőket papucsokat,akkor elviszi,és nyálasan adja vissza később,de ha nincs később,akkor már darabokban találjuk eldugva az új cipőnket :D
-kiássa a virágost
-kopogtat a lakásajtón
-ha vihar van,akkor mindig odagubózik az ajtó elé
-a békákat mindig elakarja kapni,és kíváncsian nézi,amikor ugranak egyet. (szerencsére nem lett nagyobb baja attól,hogy megevett egy békát)
-és körülbelül ennyi xD
egy Kan Beagle gazdija ^^
Átmászik a kerítésen, beleteszi a labdáját a vízbe. Úgy iszik, hogy az első két lába is benne van a vödörben.
vizsla
-pár hónapos korában megfürdette a plüssállatait az itatótálban
-később direkt kiborította a vizét a konyha linóleumára, és az előszobából nekifutva csúszkált a vizes linóleumon
-no meg mikor szokatlan hangot hall, félrebillenti a fejét. ezt ugyan minden kutya csinálja, de ez nagyon vicces
Az nagyon vicces amit a 12:12 -es válaszoló írt (első válaszában XD) hogy a kutyija futva is pisil ha meglát egy másik kutyát pisilés közben . Jót mosolyogtam rajta.
Amúgy az összes kutyus nagyon ari lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!