Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Harapott már meg kutya?

Harapott már meg kutya?

Figyelt kérdés

Direkt, vagy véletlen?

A tied, vagy idegen, kóbor kutya?

Milyen fajta volt?(ha fajtatiszta volt)

Volt előzménye, vagy csak hirtelen megharapott?

Hol sérültél meg, és milyen mértékben?

Kihatott az életedre?(Félsz a kutyáktól vagy egy fajtától)

2010. júl. 24. 21:07
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Ismerősünk kutyája harapott meg mikor 8 éves voltam

Simogattam, csak közben belenéztem a szemébe, és akkor még nem tudtam hogy azt nem szabad

Combomat harapta meg, össze is kellett varrni

De nem félek a kutyáktól azóta sem.

2010. júl. 27. 19:40
 42/45 anonim ***** válasza:

Engem két kaukázusi medveölő támadott meg (plusz még egy öreg tacskó is csatlakozott hozzájuk - a sunyi dög, csak túlerőben gondolta magát nagykutyának!).

Tél volt, hó esett... a járda kb. 1,5 méterrel magasabb szinten volt, mint az út. Én az úton sétáltam, a kutyák a járdán szembe. Amikor megláttak, nekifutásból ugrottak rám és mivel fentről ugrottak, rögtön a földre kerültem. Ösztönösen összegömbölyödtem, mint egy fonott mákos, és ordítottam, ahogyan a torkomon kifért (azóta tudom, hogy az összegömbölyödés jó, az ordítás kevésbé). Ők pedig tépték a hátamon a kabátot (ami szerencsére jó vastag volt, és rajtam karcolás sem esett).

Abban a pillanatban már a gazdájuk is ott volt, és arra gondoltam, végre, most már megmenekültem. Fél szemmel még láttam, amint egy jókora lapátot ütésre lendít - a kutyáknak volt annyi eszük, hogy elugorjanak - aztán csak arra emlékszem, hogy kérdezgeti, jól vagyok-e? Jól voltam, a kutyák nem tettek kárt bennem, bár a kabátomat kirojtozták. Azért felelőtlenségnek tartom főleg ilyen kutyákat szabadon kószálni hagyni.

Azóta is (előtte is) nagyon szeretem a kutyákat, nem volt kihatással az életemre.

2010. júl. 27. 22:49
 43/45 anonim ***** válasza:
utolsó:de miért ugrottak rád,csak úgy???Megláttak és gondolták magukban"ezt most megesszük vacsorára!?" mindenesetre érdekes..,én is tuti összefostam volna magam!!!:D
2010. júl. 27. 23:02
 44/45 anonim ***** válasza:

véletlen

enyém

bullterierr

nem volt előzménye

5 harapot egyikse volt komoly csuklo orr orr száj bal arc nem

de azt hozá kell tenem fajta mentőktől volt mindig álomból támadot kitudja milyen élete volt előtunk

rosszat szokot álmodni

2010. júl. 28. 00:01
 45/45 anonim ***** válasza:
27%

Igen,harapott.

Kb 8-9 éves koromban egy barátnőmék keveréke.Szaladgáltunk,és túl közel rohantam a kikötött kutyához,a karomat kapta el

Saját kutya,németjuhász,csak úgy,mert nem tetszett neki valami.Többet eszébe nem jutott harapni...

Egyszer egy roti,a kutyámat akarta elkapni,de az én vádlim lett belőle.

Egy dalmata,túl közel mentem a kerítéshez és elkapta a karomat(ugyan ez a kutya egyszer a kutyám orrát kapta el,amikor az megszimatolta a kerítést)

Egy haverom németjuhásza.Játszottunk,a kutya azt hitte védeni kell a gazdát,és oldalbaharapott.Az volt a legrosszabb,hetekig nem bírtam se hajolni,se fordulni semerre.

Egyszer egy rodéziai,a kezemet kapta el,nekiment a kutyámnak,próbáltam leszedni róla,persze a gazda 20 méterre volt,hátatfordított,és elsétált...Nem engem akart elkapni,csak a küzdelem hevében a kezem is az orra elé került.

Azt hiszem ennyi. Sose féltem a kutyáktól,se kiskoromban,se most.

Ja,a sajátom is harapott meg 1-2x,de véletlen,a labdát akarta elkapni,de csak felkarcolta a bőröm,nem volt vészes

Anyámat 3x harapta meg kutya,mind a 3 puli volt,évekig rettegett a kutyáktól,ha meglátott valahol egyet,inkább visszafordult,és másmerre ment.Miótamegvan amostani kutyám,azóta nem fél tőlük

2010. júl. 28. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!