Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Harapott már meg kutya?

Harapott már meg kutya?

Figyelt kérdés

Direkt, vagy véletlen?

A tied, vagy idegen, kóbor kutya?

Milyen fajta volt?(ha fajtatiszta volt)

Volt előzménye, vagy csak hirtelen megharapott?

Hol sérültél meg, és milyen mértékben?

Kihatott az életedre?(Félsz a kutyáktól vagy egy fajtától)

2010. júl. 24. 21:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem lepődsz meg?

Amúgy idegen kutya volt, ott állt a házuk előtt.

Előtte a gazdái fenyegettek hogy kiengedik ha arra megyek.

Várt a sötétben amíg odaértük akkor meg szó nélkül nekiesett az első kutyámnak akit elért.

Két nagy lyuk lett a kutyámnak a csípőjén két oldalt.

Ja kihatott az életünkre, a kutyám egy ideig félt a nagy fekete kutyáktól én meg azóta srpay-t viszek magammal és sosem kötöm meg az utcában azon a részen. Viszont a kutyával semmi bajom, ez a gazda hibája.

2010. júl. 24. 21:26
 12/45 anonim ***** válasza:
55%

- Harapott már meg kutya?

- Igen.

- Direkt, vagy véletlen?

- Mindkettő.

- A tied, vagy idegen, kóbor kutya?

- Az én kutyám, és egyszer a szomszéd kutyája.

- Milyen fajta volt?(ha fajtatiszta volt)

- Már több kutyám is volt: uszkár, keverék, és most puli. Mind megharapott legalább egyszer.

- Volt előzménye, vagy csak hirtelen megharapott?

- Legtöbbször azért, mert én szórakoztam velük.

- Hol sérültél meg, és milyen mértékben?

- A kezem sérült meg, és vérzett.

- Kihatott az életedre?(Félsz a kutyáktól vagy egy fajtától)

- Nem, most is szeretem a kutyákat.

2010. júl. 24. 21:27
 13/45 anonim ***** válasza:
73%

direkt

mamám kutyája

dobermann

csak hirtelen

fejemet kicsit szétszedte :S de nem vészes MÁR.

féltem a kutyáktól sokáig,a nagyoktól még mindig

20/L

2010. júl. 24. 21:31
 14/45 anonim ***** válasza:
72%

Direkt játékból

enyém

Labrador Retriever (fekete, szóval nem golden retriever)

előzmény az volt hogy játékból gyengén rugdostam a fejét két lábbal úgy hogy közbe ültem egy széken

nem sérültem meg mert csak játék volt az egész, ő is tudta és én is :)

Kihatott-e az életemre? Azóta is gyakran játszuk ezt :D

2010. júl. 24. 21:32
 15/45 anonim ***** válasza:

Igen

Hát, erről őket kellene megkérdezni! :)

Egyszer idegen, egyszer egy barátnőmé,

németjuhász a másik tacskó

az első mert bicikliztem, a második mert bementem az udvarra és azt mondták nem harap,

mindkétszer a lábamon, vádlim környékén nem volt vészes,

nem félek konkrét fajtától, de egyes kutyákkal bizalmatlanabb vagyok, de nem hiszem, hogy emiatt.

16/45 anonim válasza:
21%

Igen, direkt.

Távol élő nagyszüleim szomszédjának a kutyája.

Fogalmam sincs milyen fajta volt.

A szomszéd bácsi a kutya kölykeit megölte, mert nem kellett neki, én ezt látva ugyanazt csináltam, földhöz vágtam a kutyákat, ezért támadott az anyjuk.

Arcon harapott, összevarrták, de a hegek ma is látszódtak. Akkor 3-4, most 26 éves vagyok.

Félig-meddig igen, a kóbor, nagytestű kutyáktól félek, amik a szomszédban vannak és ismerem őket, azoktól nem. Saját kutyám is volt az eset után, míg vidéken laktam a szüleimnél.

17/45 A kérdező kommentje:

Csak azért nem, mert mindig az ilyen rottweiler, amstaff, doberman, kaukázusi, komondor, pitbull, bullterrier, stb. tipusú kutyákat hallok harapódzni, de ahogy hallom, nem csak azok!

Engem egy Beagle harapott meg. Ismerösömnek van, mentem be a házba, még nem ismert a kutya, oda jött, megszagolt, megsimogattam, lehajoltam hozzá, minden ok, mentem beljebb, jött melettem, és semmi morgás, vagy vicsorgás, felugrott és a kezembe belekapott. Az volt a poén, hogy a kutya egy dagadt disznóra hasonlított inkább(már elnézést) de, tényleg nem a vadász kutyát láttam benne. Alig bírt menni, úgy elhízlalta a gazdája, könnyebb volt átugrani a kutyát, mint megkerülni(nem vicc) és ezt azért mondom, mert pont egy ilyen "termetes" kutyától várnám a a legkevésbé, hogy majd nekem ugrik. Különben nem lett bajom, vérzett az újja, de 2 hét múlva nem volt nyoma. Persze utána a kutya, oda jött "bocsánatot" kérni, ott bögdösött, hogy simogassam.

2010. júl. 24. 21:34
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Engem kb 5 eves koromben direkt megharapott egy tacsko, csak ugy kiszaladt egy kapualjbol es elkapta a bokam. Meg mindig latszik egy fognyom, pedig mar 15 eve tortent. De nem felek a kutyaktol emiatt.
2010. júl. 24. 21:35
 19/45 anonim válasza:
100%

Igen, de én voltam a hülye mert vagy 12 évesen ráijesztettem alvás közben.Saját kutyánk volt, úgy akkor 1,5 éves lehetett, hófehér óriás snauzer-kuvasz keverék, szóval már akkor jó nagy állat volt, kishíjján leharapta a jobb középső ujjam, örökre ott lesz már az az 1cm-es emlék:/

25/L

2010. júl. 24. 21:44
 20/45 Akiteki ***** válasza:
100%

Engem csak majdnem. Hülyegyerek voltam. Egy ismerősnél voltunk és játszottam a dobermannjával. Mikor elindultunk haza, el akartam köszönni tőle és benyújtam megsimogatni.

Sikerült időben elkapni a kezem, csak egy kicsit karcolta meg.

A gyerekem ér? Őt már háromszor harapták meg.

A barátnője talált kutyusa: mindketten szaladtak a pingponglabdáért és egyszerre értek oda. Csak a labdát akarta megfogni a kutya, de benne volt a lányom kezében.

Egyszer fagyiztattuk a saját kutyánkat és jött egy másik kutya. A miénk mohó lett, egyben be akarta kapni a tölcsért. A gyerek keze is ott volt. (husky)

Egyszer két kutyát simogatott egyszerre egy tenyésztőnél. A nagyobbik kan el akarta zavarni a kicsit, odakapott a nyakához. Pont ott simizte éppen. (finn lappkutya)

Szándékos sosem volt, mindig figyelmetlenség volt az oka.

2010. júl. 24. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!