Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Harapott már meg kutya?

Harapott már meg kutya?

Figyelt kérdés

Direkt, vagy véletlen?

A tied, vagy idegen, kóbor kutya?

Milyen fajta volt?(ha fajtatiszta volt)

Volt előzménye, vagy csak hirtelen megharapott?

Hol sérültél meg, és milyen mértékben?

Kihatott az életedre?(Félsz a kutyáktól vagy egy fajtától)

2010. júl. 24. 21:07
1 2 3 4 5
 21/45 Akiteki ***** válasza:
100%
Ja, és nem félünk a kutyáktól. :))
2010. júl. 24. 21:54
 22/45 anonim ***** válasza:
53%

Az első 21:24-es tiszta olyan mintah az én történetemet hallanám...

Engem véletlenül harapott meg a saját kutyánk olyan 5-6 éves koromban.Nem is harapott,inkább karmolt.Német juhász-husky keverék volt. Meg akartam simógatni de féltem tőle,ezért egy hosszú bottal próbáltam végigsimítani a hátán.Ő meg játékból behúzott maga mellé(láncon volt) és...hát...gondolom játtszott volna én meg sikítottam mint a vágási malac :) Aztán kijött apám és "megmentett".

Maradandó volt a sérülés a jobb arcomon az orrom mellett van két karmolás-szerű heg. Az életemre nem hatott ki,sőt a kutyákat jobban szeretem mint az embereket...

Mindenre válaszoltam? :D

2010. júl. 24. 21:57
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Igen és direkt.

11 éves voltam és a mi kutyánk.

Egy roti-pitbull keverék

Annyi volt az előzménye, hogy meg akartam simogatni, de apu (sajnos) bevadította a kutyát, így nem viselte el senkitől a simogatást csak aputól.

A kezem és a csípőm sérültem meg. A kezemet félig letépte, máig látszik a nyoma. A csípőmön csak egy karcolás volt.

Nem félek, se a kutyáktól, se a fajtától. Annyira hat ki az életemre, hogy elítélem a kutyák vadítását.

Kicsit off: Igazából nem a harapás rázott meg, hanem apu viselkedése. Amikor mentem be, hogy apu megtámadott a kutya, ő mondta, hogy had nézze. Én megmutattam a kezem, erre ő adott egy pofont, hogy mit piszkálom a kutyát.

2010. júl. 24. 22:02
 24/45 Akiteki ***** válasza:
100%
Basszus, ez durva! Jó kis apád lehet! Már bocsi.
2010. júl. 24. 22:06
 25/45 anonim ***** válasza:
Apám nem kicsit hülye.
2010. júl. 24. 22:09
 26/45 anonim ***** válasza:
Hát fura egy Apukád van:D Nem elég,hogy a kutya letépi a kezed,még egy sallert is kapsz,komoly...:D
2010. júl. 24. 22:17
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, h direkt volt.

A mi kutyánk volt, nagymamáméknál tartottuk, mert ott volt rendes mozgástere, de imádtam, és a kutya is engem.

Ír szetter volt, előzménye annyi, h a nagybátyám kiküldött, h etessem meg, tápot vittem ki neki (elég nagy szeműt), és egyenként adogattam neki (6 éves ha voltam). Sztem megelégelte a tempót, és nem engem akart harapni, hanem kaját akart még, ezért harapott, de nem a kezemet, hanem az arcomat. Fájt, persze, de vészesebbnek tűnt, mint amilyen volt.

Ez nem hatott ki az életemre, most is van kutyám, már teljesen saját, igaz, kistestű. A németjuhászoktól tartok picit, ez egy másik eset, az a kutya nem harapott meg, "csak" támadott, de azt nehezebb volt úgymond feldolgozni.

2010. júl. 24. 22:52
 28/45 anonim ***** válasza:

direkt

kóbor kutya volt

keverék

beállt az utamba és nem engedett el maga mellett

igazából nem sérültem meg mert az utolsó pillanatba az adrenalin löket hatására felugrottam a mellettem lévő kerítésre így csak a ruhámat kapta meg

igen, előtte nem zavartak a kóbor kutyák sőt meg is szoktam símogatni őket, de most már tartom a megfelelő távolságot még ha barátságosnak néz ki a kutyus akkor is

2010. júl. 25. 01:06
 29/45 anonim ***** válasza:
Egyszer egy yorkie. Simán elsétáltam a gazdája mellett és erre elkapta a bokámat :S gazdája meg: FIFIKE NEMSZABAAAAAD. Fifike le se szarta a fejét, megmozgattam a lábam és továbbmentem, szerencsére nem jött utánam.
2010. júl. 25. 19:10
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:10

Ezen jót nevettem...,a kis yorkie milyen harcias:D Gondolom csak lenditettél egyet a lábaddal és a yorkie már repült is le a bokádról..:XD

2010. júl. 25. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!