Harapott már meg kutya?
Direkt, vagy véletlen?
A tied, vagy idegen, kóbor kutya?
Milyen fajta volt?(ha fajtatiszta volt)
Volt előzménye, vagy csak hirtelen megharapott?
Hol sérültél meg, és milyen mértékben?
Kihatott az életedre?(Félsz a kutyáktól vagy egy fajtától)
Az első 21:24-es tiszta olyan mintah az én történetemet hallanám...
Engem véletlenül harapott meg a saját kutyánk olyan 5-6 éves koromban.Nem is harapott,inkább karmolt.Német juhász-husky keverék volt. Meg akartam simógatni de féltem tőle,ezért egy hosszú bottal próbáltam végigsimítani a hátán.Ő meg játékból behúzott maga mellé(láncon volt) és...hát...gondolom játtszott volna én meg sikítottam mint a vágási malac :) Aztán kijött apám és "megmentett".
Maradandó volt a sérülés a jobb arcomon az orrom mellett van két karmolás-szerű heg. Az életemre nem hatott ki,sőt a kutyákat jobban szeretem mint az embereket...
Mindenre válaszoltam? :D
Igen és direkt.
11 éves voltam és a mi kutyánk.
Egy roti-pitbull keverék
Annyi volt az előzménye, hogy meg akartam simogatni, de apu (sajnos) bevadította a kutyát, így nem viselte el senkitől a simogatást csak aputól.
A kezem és a csípőm sérültem meg. A kezemet félig letépte, máig látszik a nyoma. A csípőmön csak egy karcolás volt.
Nem félek, se a kutyáktól, se a fajtától. Annyira hat ki az életemre, hogy elítélem a kutyák vadítását.
Kicsit off: Igazából nem a harapás rázott meg, hanem apu viselkedése. Amikor mentem be, hogy apu megtámadott a kutya, ő mondta, hogy had nézze. Én megmutattam a kezem, erre ő adott egy pofont, hogy mit piszkálom a kutyát.
Nem hinném, h direkt volt.
A mi kutyánk volt, nagymamáméknál tartottuk, mert ott volt rendes mozgástere, de imádtam, és a kutya is engem.
Ír szetter volt, előzménye annyi, h a nagybátyám kiküldött, h etessem meg, tápot vittem ki neki (elég nagy szeműt), és egyenként adogattam neki (6 éves ha voltam). Sztem megelégelte a tempót, és nem engem akart harapni, hanem kaját akart még, ezért harapott, de nem a kezemet, hanem az arcomat. Fájt, persze, de vészesebbnek tűnt, mint amilyen volt.
Ez nem hatott ki az életemre, most is van kutyám, már teljesen saját, igaz, kistestű. A németjuhászoktól tartok picit, ez egy másik eset, az a kutya nem harapott meg, "csak" támadott, de azt nehezebb volt úgymond feldolgozni.
direkt
kóbor kutya volt
keverék
beállt az utamba és nem engedett el maga mellett
igazából nem sérültem meg mert az utolsó pillanatba az adrenalin löket hatására felugrottam a mellettem lévő kerítésre így csak a ruhámat kapta meg
igen, előtte nem zavartak a kóbor kutyák sőt meg is szoktam símogatni őket, de most már tartom a megfelelő távolságot még ha barátságosnak néz ki a kutyus akkor is
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:10
Ezen jót nevettem...,a kis yorkie milyen harcias:D Gondolom csak lenditettél egyet a lábaddal és a yorkie már repült is le a bokádról..:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!