Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Harapott már meg kutya?

Harapott már meg kutya?

Figyelt kérdés

Direkt, vagy véletlen?

A tied, vagy idegen, kóbor kutya?

Milyen fajta volt?(ha fajtatiszta volt)

Volt előzménye, vagy csak hirtelen megharapott?

Hol sérültél meg, és milyen mértékben?

Kihatott az életedre?(Félsz a kutyáktól vagy egy fajtától)

2010. júl. 24. 21:07
1 2 3 4 5
 31/45 Akiteki ***** válasza:
100%

Tényleg, most hogy írod, engem is majdnem megharapott egyszer egy yorki.

A főnöknőm kiment a szobából, a nercbundája meg hanyagul a szék támláján. Gondoltam megsimogatom szegényt, legalább tudjam milyen érzés, amiért egy vagyont adnak ki.

Nem jutottam el odáig, mert a yorkija felpattant a kanapéról és nekemtámadt.

A főnök kutyáját mégsem rúghatom s...be, inkább meghátráltam. :)))

2010. júl. 25. 19:48
 32/45 anonim ***** válasza:
Többször harapott már meg, de sose lett komoly sérülésem. A kutyákat ugyanúgy szeretem még mindig, nem félek tőlük.
2010. júl. 27. 12:28
 33/45 anonim ***** válasza:
en gem meg harapot egy rottweiler és bár rotim van egyáltalán nem félek töle sőt avval a kuytával is egész jól kijövök a csak pikelrá a kutyám
2010. júl. 27. 12:34
 34/45 anonim ***** válasza:
engem egy argentin dog harapot meg elég komoly volt de rá 1 évre vettem én is egy argentin dogot és egyáltalán nem olyan amilyenek mondják puszi pajtások vagyunk és egyáltalán nem bánt senkit (csibésztetve van )
2010. júl. 27. 12:36
 35/45 anonim ***** válasza:

Engem nem de anyukámat

Véletlenül

A miénk volt

Keverék

Anya játszott vele(rohangásztak ;D) és véletlenül megharapta.....(Nem akarta)

A lába, volt ott egy piros folt

Egyáltalán nem fél tőle, sőt imádja őt, csak akkor rákoppintott az orrára

2010. júl. 27. 13:25
 36/45 anonim ***** válasza:

még soha nem harapott meg kutya, de nem hiba írok a kérdésre. Ugyanis voltam még régebben vendégségbe.

Egy baromi nagy kutyájuk volt. ónémet juhász kutya, de abból is a legnagyobb. Ráadásul én alacsony és vékony is vagyok. A kutya üdvözölt a kertben, jött be a házba is. Majd, amikor leültem beletette a buksiját a fejembe és simogattatta magát. Erre megjelent a ház macskája, odajött belém harapott és elment.

:-) Ilyen is van.

2. Nem félek a kutyáktól, de ismerem a testbeszédüket. Csak azzal állok le haverkodni, akin látom, hogy lehet.

2010. júl. 27. 13:58
 37/45 anonim válasza:

Igen, harapott

Nem emlékszem, kicsi voltam

A barátomé

Puli

Hirtelen

A karomon, eléggé mély seb lett

Nem félek,mert már volt 5 kutyám és kiismertem a kutyák természetét

Egy másik alkalom:

Véletlen, játszottunk

Egy barátomé

Háromszínű biggle

Csak játszottunk és a kendő helyett a lábamat kapta el

A combomon, de alig

Egyáltalán nem

2010. júl. 27. 15:13
 38/45 anonim ***** válasza:
Igen, kb. 5 évesként sokat rohangáltam az utcán, bicajoztam és ezt egy kiskutya utálta, mikor egyzser behívtak hozzájuk, ahogy bedugtam a lábam beleharapott, de 1 kis vakarcs volt 2 vastag nadrág volt rajtam és semmi bajom se lett, azóta nagy kutyás vagyok, egyáltalán nem félek tőlük, ismerem minden rezdülésüket.
2010. júl. 27. 16:03
 39/45 anonim ***** válasza:
Még kislány voltam és átmentünk mamám szomszédjához, ahol volt egy puli, a kapura pedig ki volt téve a "Vigyázz a kutya harap" tábla, de persze azt mondták, hogy -simogasd meg nyugodtan nem bánt! Én meg szerintem féltem tőle, de lehajoltam és megkapta az arcom (máig megvan a nyoma). Azóta is félek a puliktól ( a kutyáktól csak tartok)
2010. júl. 27. 16:11
 40/45 anonim ***** válasza:

Igen, a mamám kopó keveréke. Mellettem feküdt, én álltam, rászállt egy darázs a lábamra, és véletlen ijedtemben megrugtam a kutyát, aki rámugrott, és megharapta a karom.kb 12éves voltam.apukám szedte le rolam, kapott a seggére párat, aztán becsukták a hátsó udvarba.Azota is meglátszik a nyoma (19éves vagyok.)!

Egyáltalán enm félek a kutyáktol, attol a kuytátol se féltem, utána is etettem, simogattam.

én voltam a hibás, a kutya csak reagált.

2010. júl. 27. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!