Harapott már meg kutya?
Direkt, vagy véletlen?
A tied, vagy idegen, kóbor kutya?
Milyen fajta volt?(ha fajtatiszta volt)
Volt előzménye, vagy csak hirtelen megharapott?
Hol sérültél meg, és milyen mértékben?
Kihatott az életedre?(Félsz a kutyáktól vagy egy fajtától)
Tényleg, most hogy írod, engem is majdnem megharapott egyszer egy yorki.
A főnöknőm kiment a szobából, a nercbundája meg hanyagul a szék támláján. Gondoltam megsimogatom szegényt, legalább tudjam milyen érzés, amiért egy vagyont adnak ki.
Nem jutottam el odáig, mert a yorkija felpattant a kanapéról és nekemtámadt.
A főnök kutyáját mégsem rúghatom s...be, inkább meghátráltam. :)))
Engem nem de anyukámat
Véletlenül
A miénk volt
Keverék
Anya játszott vele(rohangásztak ;D) és véletlenül megharapta.....(Nem akarta)
A lába, volt ott egy piros folt
Egyáltalán nem fél tőle, sőt imádja őt, csak akkor rákoppintott az orrára
még soha nem harapott meg kutya, de nem hiba írok a kérdésre. Ugyanis voltam még régebben vendégségbe.
Egy baromi nagy kutyájuk volt. ónémet juhász kutya, de abból is a legnagyobb. Ráadásul én alacsony és vékony is vagyok. A kutya üdvözölt a kertben, jött be a házba is. Majd, amikor leültem beletette a buksiját a fejembe és simogattatta magát. Erre megjelent a ház macskája, odajött belém harapott és elment.
:-) Ilyen is van.
2. Nem félek a kutyáktól, de ismerem a testbeszédüket. Csak azzal állok le haverkodni, akin látom, hogy lehet.
Igen, harapott
Nem emlékszem, kicsi voltam
A barátomé
Puli
Hirtelen
A karomon, eléggé mély seb lett
Nem félek,mert már volt 5 kutyám és kiismertem a kutyák természetét
Egy másik alkalom:
Véletlen, játszottunk
Egy barátomé
Háromszínű biggle
Csak játszottunk és a kendő helyett a lábamat kapta el
A combomon, de alig
Egyáltalán nem
Igen, a mamám kopó keveréke. Mellettem feküdt, én álltam, rászállt egy darázs a lábamra, és véletlen ijedtemben megrugtam a kutyát, aki rámugrott, és megharapta a karom.kb 12éves voltam.apukám szedte le rolam, kapott a seggére párat, aztán becsukták a hátsó udvarba.Azota is meglátszik a nyoma (19éves vagyok.)!
Egyáltalán enm félek a kutyáktol, attol a kuytátol se féltem, utána is etettem, simogattam.
én voltam a hibás, a kutya csak reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!