A póráz nélkül sétáltatókkal mit tudok kezdeni?
#11 vagyok,
Egyébként #10-zel egyetértek, eddig csak az működött, hogy legalább az én kutyámnak elvontam a figyelmét feladatokkal, jutalomfalattal.
Alapdolog: bizz a kutyádban es abban is bízhatsz, hogy balhes kutyát nem engednek el.
Masik: ne uvoltozz a masik kutyassal es ne utasitgass senkit, inkabb kerd meg emberi hangon es hatasos lesz.
Kovetkezo: ha mindenki normalisan viselkedik, a kutyak kozott nem, vagy csak nagyon ritkan lesz konfliktus.
(ha ossze is acsarkodik ket kutya, abban nincs semmi gond, nem fog egybol ver folyni … gazdiknak akkor kell csak beavatkozni, ha kialakul egy bizonyos problema, de nem kell egybol izgulni)
Jol kell szocializalni egy kutyát a kornyezetere es nem kell felni a nagykutyatol.
Ugy kell a kutyádat nevelni, hogy minden helyzetben helyesen viselkedjen. Konfliktus helyzetben is!
Nem csak poraz nelkul setaltato gazdi letezik az eletben mint problema … de nem am!
Ha elmesz kirandulni, siman találkozhatsz koborkutyaval, megkergethet vaddiszno es az is elofordulhat, hogy a te kutyad kerget meg egy allatot. Ezeket a helyzeteket is meg kell tudni oldani es nem tudsz kinek kiabalni, hogy hívd vissza a kutyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!