Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ítélik el a kistestű...

Miért ítélik el a kistestű kutyákat? Titeket nem szoktak cikizni?

Figyelt kérdés

Kb így néz ki a kutyám, csak fehér/barnába

[link]

és ma volt az, hogy elég. akárhányszor sétáltatom, tuti, hogy valaki biztos azt mondja: de aranyos kiscica. de már olyat is kaptunk hogy jéé, egy túletett patkány, vagy jaj bocsi, majdnem ráléptem, mert azt hittem egy döglött galamb. szóval most olyanokat kérdezek, akik utálják a yorkiekat, csivavákat, és a hasonló kutyákat: MIÉRT? szerintem ha valaki kutyabarát, akkor minden méretben, minden színben szereti a kutyákat. vagy ha nem tetszik nekik, az senkit nem érdekel, mért mondja még a szemembe? Nektek is be szoktak szólni, ha kicsi kutyákat sétáltattok? Nekem személy szerint nagyon elegem van. mert oké hogy paris hilton kutyái stb, azért h beszólnak oké, bár ott sem a kutya a hibás. de azért nem kéne minden kistestű kutyára azt hinni, hogy túlkényeztetett divatöleb.

2010. júl. 22. 22:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szia!

NE törődj már velük, annyit nem ér meg!

Hál Istennek erre /alföldi kisváros/ ha lenézik is a kicsi kutyusokat, magukban tartják. Egyedül a "kisebbség" szól be, de azok állandóan. Aztán jó röhögök rajtuk, mert persze bejönni nem mernének egy apró kutya mellett. Tényleg így van, a múltkor el akartam adni valamit, és a skótjuhászom mellett simán bejött, persze ott voltam, viszont a benti "öleb"-et be kellett zárnom, mert addig nem lépte át a küszöböt.

Amúgy a pindúromat, aki akkor 9 hetes volt,egyszer el kellett vinnem magammal, persze kézben, hát, ne tudd meg, minden második ember leszólított, és simogatni akarták, meg gyönyörködtek benne. Volt aki azt mondta, hogy: -Na, Te vagy ma a legszebb, amit láttam.

Szóval fel a fejjel, a bunkókkal ne foglalkozz, sétáltasd a kutyádat, ahogy eddig is.

2010. júl. 22. 22:57
 12/27 A kérdező kommentje:
22:38 mért, neked betörő ellen van kutyád? csak úgy mondom, hogy a törpespitznek vagy a palotapincsinek a jellemleírásánál ott van, hogy semmitől sem riadnak vissza. szóval pl. az enyém is neki menne egy betörőnek, és nem kicsit fájdalmas a harapása, mert irtó hegyes a fogai. szóval ez EGYÁLTALÁN nem kifogás
2010. júl. 22. 22:57
 13/27 A kérdező kommentje:

utolsónak:

ja azt nem akartam odaírni, hogy nekem is csak cigányok szólogattak be....

2010. júl. 22. 22:58
 14/27 anonim ***** válasza:
Na tessék,mások meg leszólják a nagytestű kutyákat....na ezért kell mindenkit lesz.rni,akinek nem tetszik a választásod.
2010. júl. 22. 22:59
 15/27 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kérdés. Én is azok közé tartozom, akik nem igazán csípik a szóban forgó kutyákat. Bár én nem kimondottan a kistestű kutyákat utálom, a tacskóval vagy a mopsszal pl. semmi bajom. De a csivavától, a yorkietól, a pincsiktől egyenesen rosszul vagyok. Ez valószínűleg a negatív tapasztalatok miatt alakult ki, egyik ilyen "kutya" sem normális, akiket ismerek, elkényeztetett, idegbeteg bolhazsákok. :S Ettől függetlenül elhiszem, hogy vannak köztük normális kutyák is, de nekem ezekkel a fajtákkal csak negatív tapasztalatom volt idáig.
2010. júl. 22. 23:00
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig beszólnak h milyen szép macskám van.Én is utálom...
2010. júl. 22. 23:16
 17/27 anonim ***** válasza:
34%
newkem is van egy kis kutyám és igen is meg véd!egyszer betörtek hozzánk és ugy tökön fogta a betöröt a kutya hogy össze csuklot ugyhogy nem kéne ugy nevezni öket hogy kis korcsok,talpnyaló,stbb mivel nekem volt már ilyen be szólás is de mikor rájuk vicsorgot s harapot volna akor bezeg futásnak eredtek mert olyan kis mérges volt hogy engem m,eg öt szekálják igy be pöccent.aki le nézi az nem is szereti a kutyákat!!!!!!!!amugy meg azért semm kéne le nézni a kisebb ebeket mivel kicsik de nem kéne lebecsülni öket,jah és nem mindegyik elkényeztetet kutya mint sokan hiszik amugysem a kuztya hibája hogy a nem normális gazdija elkényeztetet szoba cirkálot csinálk belöle és csini vili ruhákat akaszgatnak rájuk ha a kis kutyák beszélni tudnának és mikor valaki ruhácskákat akaszgat rá mint egy válfára aszt mondaná hogy:-jeszus,hova kerültem?ö a gazdim?addig futnák még elnem hagynám kb ezt mondanák nem beszélve a táska kutyákról azok meg hogy nem zsebb kutyák hogy húrcolászák ide-oda ilyenkor azt mondaná hogy:nem vagyok én valami macska hogy cirogasanak s nem fogok nekik dorombolni ugyhogy tegyenek már le mert teljesen el macskásodot a lábam,s bárcsak ne ö lenne a gazdám!kb ezt mondanák ha mondanák ugyhogy nekik semm élvezet ez a nagy kényetzztetés
2010. júl. 22. 23:20
 18/27 anonim ***** válasza:
nekem ez a véleményem jah és ne halgas a búnkó emberszabásuakra na enyi.ha beszolnak akor csak kocc nekik azt kész nem csak a pit bull meg a rotti,dobi jó
2010. júl. 22. 23:21
 19/27 Morfologus ***** válasza:
33%

23:20

Ja persze, a betőrő meg sirva futott hazáig, nem? Nemond nekem hogy egy kis testü kutya is meg tud védeni. Amúgy te má aztán honnan tudod hogy mi a jó a kutyának meg mi nem, megkérdezted tőlük? Ne akarjunk nagyokat mondani.

Lényeg, hogy semmi bajom a kis testü kutyákkal, mindenki olyat vesz, szerez magának ami tetszik, mérettől függetlenül, az hogy más mit mond, az meg ki a f@szt érdekel? :)

2010. júl. 23. 01:06
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Bírom ezt a nagytestű-testőr kutya szöveget:) Nekem volt már német dogom, amstaffom, középázsiai juhászkutyám. Azt hiszem egyiket sem érdekelte volna, ha betörnek hozzánk:D A yorkim viszont azonnal pattan, ha idegen hangot hall, és jelez.

Egyébként egy nagytestű kutya is többnyire "csak" tekintélyt parancsoló, de ahhoz, hogy megvédjen bármilyen támadás esetén, ahhoz személyvédelmet kell tanulnia.

Amúgy meg nem is nagyon akarnék olyan kutyát, amelyik képes nekimenni egy embernek.

Na szóval az én yorkim is kapott már hideget-meleget, pedig ő viszonylag nagy a fajtáján belül.

Az emberek ilyenek, szeretnek bántani, és a másik fölé kerekedni, amiért nekik nagytestű kutyájuk van.

Aki azt állítja magáról, hogy állatbarát, és ehhez képest szídja a kistestűeket, hagyd ott:) Kár leállni vitatkozni vele, a lényeg, hogy szeresd a kutyádat.

2010. júl. 23. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!