Hogy lehet a kutyának az Aloe - verát beadni, és mennyit kellene egyszerre? Paraffin olajat kapott, és inni iszik, de a kaját kitaccsolja. Székszorulásos, úgy néz ki.
En a staffimnak huslevest szoktam csinalni marha husos csontbol:
Legyen benne zoldseg: brokkoli,sargarepa.
Jo bo level adj levest zoldseggel.
Amikor szekrekedese volt,adtam neki fott golden alma azeleteket( magozd ki termeszetesen!!) es futva mentem setalni!!
A szemrekedes a keves mozgastol es keves folyadwktol van!!
Mi heti 3-szor jarunk egyutt futni
Elozo vagyok. Szoval vidd el futni. Megindul a belmozgas!!
Rovidszoru kutya!!! Fazik es tarsd bennt a hazadban!! Igenyli az emberi tarsasagot!!!
Nekem feljohet az agyba es egyutt ebredunk. O is kinti kutya volt. De en belvarosi lakasban lakom.
Ha kihányja az ételt és nem kakál, az lehet bélelzáródás, vagy bélcsavarodás is.
Állatorvos kellene és hasi UH!
Szia!
köszönöm a gyors válaszokat. Tanyán lakunk, ezért semmiképpen nem fogom a kutyát a házba bevinni, ám a többi tanács jóljött, különösen az alma főzése...szokott húslevest zöldséggel kapni...nemrégen, kb. félórája már evett de még nem tudjuk megmarad-e benne, mindenesetre sok olajat elnyalt magától, amit a kajára öntöttünk, de a kaját is bekajálta, ma még többször is fog sétálni (esetleg futni)...meglátjuk, reméljük a jobbakat, javulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!