Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyának jó az esővíz inni?

A kutyának jó az esővíz inni?

Figyelt kérdés
2018. dec. 4. 18:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2018. dec. 4. 18:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a kóbor kutyák mit isznak? :D De én nem szoktam azt adni a kutyámnak, azt sem engedem, hogy pocsolyából igyon, ki tudja milyen dzsuvát kap el.
2018. dec. 4. 18:36
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
Ha tiszta, akkor még jobb is neki, mint a klóros csapvíz.
2018. dec. 4. 18:39
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Persze.
2018. dec. 4. 18:52
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

Ja, ha tiszta. Csak borzasztóan sokba kerülne megtisztítani, annyira retkes. Tudom, nem egyszer mértem már -akvarisztikai céllal - ilyen felhasználásra olyan körülményesen alkalmas, hogy gyakorlatilag teljesen hülyeség ezzel foglalkozni.

Egy kutya talán (!) nem annyira érzékeny erre, mint egy akvárium, de hogy folyamatosan azt igya... szerintem elég fiatal kori , és sokat szenvedős halálra lenne ítélve.

Aki nem tesztelte még nehézfémekre, meg nem vizsgálta kórokozókra, el se tudja képzelni, milyen dzsuvás retek esik le az esővel.

2018. dec. 4. 18:53
 6/17 A kérdező kommentje:

Persze, hogy tiszta. Nem pocsolyából, hanem tiszta gyűjtőedényből minden nap kap frisset, csak esős időben.

Én is úgy gondolom, hogy a klóros csapvíztől jobb, de azért kikérem mások véleményét is, lehet, hogy tévedek.

2018. dec. 4. 18:53
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy tiszta? Na, ezt mire alapozod? :) Hogy tiszta edénybe van? Vagy hogy eddig túlélte a kutyád?

De ha 3 év múlva meghal vese elégtelenségbe, akkor azért majd emlékezzél már vissza erre a kérdésre!

És mitől is jobb, mint a csapvíz? Hogy nincs benne ásványi anyag? Az tényleg nagyon egészséges...

2018. dec. 4. 18:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Egyrészt igen, a vadállatok is isszák, de náluk senkit sem zavar ha elpusztul egy-két példány mert felszedett valamit belőle, míg Buksit megsiratná a gazdája.

Másrészt ezerrel szennyezzük a levegőt, már tele van az eső mindenféle kemikáliával, nem túl egészséges a kutyának.

2018. dec. 4. 19:04
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
A csapvízben is vannak nehéz fémek...
2018. dec. 4. 19:05
 10/17 anonim ***** válasza:
20%
Igyál akkor te is mostantól esővizet ha szerinted oké.Pár év múlva kíváncsi leszek mi történik veled.
2018. dec. 4. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!