A kutyam most semmit se tud enni csak inni akar, mi lehet a baja?
Pépesített és higított ételt sem tud megtenni?
5 napja nem eszik semmit, én azonnal elvinném egy másik állatorvoshoz.
Inni normális mennyiséget iszik?
28 éve vagyok kutyatartó, jártam már pár állatorvosnál, de még soha egytől sem hallottam, hogy fekete teát (amiben koffein is van) és piskótát (ami meg cukortartalmú, így többek közt savasságot is okozhat) ajánljon egy kutyának!, pláne diétaként. A diétás koszt az nyákosra szétfőzött rizs, lehet bele főzni sovány csirkehúst, esetleg sárgarépát.
Ha az antibiotikum+probiotikum kúra már 5 napja tart, és semmi javulás, akkor már nem is lesz, ennyi idő alatt már valaminek látszódnia kellene. Az sem derül ki, mire adta egyáltalán, rendesen megvizsgálta-e? Csatlakozom az első hozzászóló véleményéhez, hogy vidd el sürgősen egy másik, tisztességes állatorvoshoz, aki normálisan megvizsgálja, felállít egy diagnózist és az alapján kezeli, nem pedig - szemlátomást - vaktában ad neki valamit. A teát és piskótát pedig felejtsd el!
Az emésztőrendszerének teljesen mindegy, fajtatiszta vagy keverék.
Pépesre főtt és hígitott táplálékot próbálj meg adni neki és sürgősen vidd el másik állatorvoshoz. Jön a hétvége és két nap ünnep - szerdáig nem fogja kibírni evés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!