Mit tegyek ha támadnak a kutyák?
"Beszartam nem kicsit.:("
pont ez bátorítja őket, ha látják hogy el akarsz futni akkor úgy érzik nyert ügyük van, ha határozott vagy akkor nem bántanak
olyanok mint a "rejtett tartalék" :D
#2: Az igen vigasztaló, ha tudod, hogy bechipelt-e a kutya és kié, ha megharapott. Úgy biztos kevésbé fáj.
A kérdésre: ha tudod, hogy olyan helyre mész (én sajna gyakran) akkor egy bot vagy pálca csodát tesz. A lényeg, hogy ne vágd hozzájuk, mert nekik semmi bajuk nem lesz, te meg ott állsz üres kézzel.
Paprikaspray és gázpisztoly!
Manapság ALAP, az agresszív emberek és állatok ellen IS.
Hajolj le egy kőért. Az sem baj, ha nincs ott kő, a kutya nem tudja, csak azt képzeli, hogy valamivel meg akarod dobni, rögtön nem lesz olyan harcias.
És nem fuss, de ne is mosolyogj rájuk, mert ha látják a fogadat, azt agressziónak értelmezik.
A koborkutyak mindig kedvesseggel etettetik meg magukat.
Nem tamadott meg egyik se. ne talald ki.
Minden kutya odafut,ha elkezdesz futni. Nekik ez jatek. Igy kell odahivni a kutyat,h elfutsz elole. Ez felhivas a futasra.
Tudjak,h a kaja a boltban van es gondoltak,h megszanod oket es veszel nekik vmit.
Az elozo kutyam koborkutya volt,amikor megismertem. A szomszedok mind etettek husszeletekkel!! Aztan en meglattam es megszerettem ,etettetem es hazavittem. 10 evig boldogok voltunk egymassal. Nagyon szerettuk egymast.
Bulgariaban Burgaszban rengeteg koborkutya van az utcan es nagyon barataagosak mind. A baratsagossag a kulcsa az eletben maradasuknak. Tudjak,h baratsagbol vesznek nekik etelt. En vettem volna nekik eteleket.
Mi alapjan akarsz megeugdosni egy szegeny ehezo koborkutyat,aki csak etelert megy a bolt kozelebe hozzad?? O nem tud vasarolni,nincs penze.
Segits neki gazdit keresni,akinel aludhat meg ehet jokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!