Mit lehet tenni sétáltatáskor a kóbor kutyák ellen? Mi van, ha támadnak? Félek a sétáltatástól.
Vagy veszel egy vasalt orrú cipőt és abban jársz sétáltatni, vagy viszel magaddal egy nagy botot/viperát, amivel lecsaphatod a rátok támadó dögöket.
Sajnos kevés a felelős kutyatartó...
Alapjáraton a kóbor kutyák nem támadnak boldog-boldogtalanra.
Ha meg gazdás agresszív kutya van az utcára engedve, azt meg jelenteni kell.
Nekem kutyákkal agresszív kutyám van, én is félve sétáltatom a szabadon engedettek miatt. De eddig nem volt gond. Vigyél magaddal sprét, vagy nekem tanácsolták már az esernyőt is (kinyitod a 2 kutya közé).
Az ilyen kiszökős kutyák gyakorlatilag sosem voltak szocializálva, megfelelően nevelve. Így de, ezek lehetnek agresszívek főleg a kutyára, de emberre is.
Megfelelő fellépéssel, magabiztossággal könnyen el lehet kergetni a kutyákat eszköz nélkül is. De ha az segít, egy kaviccsal töltött palackot nyugodtan vihetsz, amit hozzávághatsz a kóbor kutyákhoz teljes erőből, miközben közben ráordítasz, felé lépsz, elzavarod.
Növesztesz egy pár golyót, és ha nektek mennek, akkor kegyetlenül szétvered a pofájukat.
Én is azt szoktam, mert hiába szeretem a kutyákat, ha az enyémet akarja bántani, azt simán kicsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!