Csak engem támadnak meg a kóbor kutyák?
Egyre több van a városban ahol élek. Falkában járnak és néha támadnak. (már többször egy német juhász). Főleg a romák 'tartják' őket.
Itt miért nincs SINTÉR?
Falkában járnak?? Hányan vannak kb?
Amúgy ez nagyon nagyon nagyon nem normális! :S
Lehet körbe kéne kérdezned, hogy az ottani lakóknak mi a véleményük. Ha nincs sintér, akkor maximum közös erővel lehetne ezt megoldani.
De mielőbb mert ez így nagyon életveszélyes lehet! :(
Soha nem támadtak még meg.
A legtöbben egyébként képtelen beazonosítani egy támadást. Ha valóban megtámadott volna egy falka kutya, köztük német juhász, és nem egyszer, hanem többször, már hiányozna rólad ez-az.
Nem szoktak megtámadni.Legutóbb egy kóbor,sovány rotinak adtam tápot.Odacuccolt a házunk elé szegénykém,el nem akart mozdulni.
Sikerült biztonságba juttatni szerencsére.
Az, hogy kiugranak a bokorból, esetleg megugatnak, vagy futnak utánad, nem támadás.
Azt tudom javasolni, hogy a bicikliről szállj le, ha gyalogosan mész akkor meg ne foglalkozz velük. Nem fognak megtámadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!