Ha valaki oda lépne hozzatok az utcán és azt mondaná hogy a helyszínen ad 1 millió eurót a kutyátokért oda adnátok?
Figyelt kérdés
Ha igen ha nem miért?2019. szept. 18. 19:13
21/25 anonim válasza:
Nem csak az állat szeretete miatt írtam. A telefonomat sem adnám oda egy idegennek, aki azt mondaná, hogy ott helyben ad x összeget kp-ban. Eleve az gyanús lenne, hogy valakinél ennyi kp van, kockáztatva, hogy kirabolják. A lakásomat sem kp-ban fizettem. A rendőrséget is lehet, hogy hívnám, hogy nézzenek utána.
22/25 anonim válasza:
Mind a kettőt. Az már ugye 2 millió euró. Azon sok másik kutyát lehet venni... De kicsit belegondolva, aki ennyi pént fizetne érte, az biztosan nem megenni akarná, hanem vigyázna rá. Talán még jobb helye is lenne. Az meg csak legenda, hogy a kutya nem bírná ki a gazdi váltást...
23/25 anonim válasza:
#19 Gtarulálok. Nem véletlen, hogy kihal a fehér ember. Sokak, kemény munkája van benne...
24/25 A kérdező kommentje:
En úgy érzem hogy en nem bírnám ki a kutya váltást, lehet a kutya megszokja hogy más emberek a falka tagjai. Igazából itt az volt a kérdés lényege hogy mennyire szeretitek a kutyatokat. Akik oda adnák a pénzért cserébe őket is megértem (egyszerűen nem szeretik annyira a kutyájukat, meglehet az is hogy nyűgnek érzik.) az lényegtelen hogy honnan van a pénz és hogy valódi e. Ez majdnem olyan mint a tündérke vagy az aranyhal 3 kívánsága. Dévényi Tibi bácsit is említhetném de ő letezik és teljesített is kívánságokat.
2019. szept. 22. 20:41
25/25 anonim válasza:
Szeretem annyira a kutyámat, hogy ha tovább nem tudnék tartósan megfelelően gondoskodni róla bármi okból, akkor nem hagynám szenvedni, hanem keresnék valakit, aki képes rá, úgy, hogy egyébként tartsuk a kapcsolatot, és halljak róla. Madaraim is vannak, régebb óta, mint kutyám, egyszer kényszerhelyzetbe kerültem, ugyanígy tettem az akkori madaraimmal egy időre, amíg a probléma megoldódott, utána jöhettek vissza, addig biztos helyük volt, és folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. A felelős állattartáshoz ez is hozzátartozik.
Viszont nem vagyok jó hívő, és gyanús lenne, hogy valaki ilyen nagy összeget készpénzben magánál tart. Reflexből arra gondolnék, hogy az a pénz nem tiszta, és kell egy balek valamilyen ürüggyel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!