Mit tennétek ha hatalmas mennyiségű pénzt ajánlanának a kutyátokért?
elküldeném a sunyiba
a kutyám családtag, nem pedig egy kellék
Semmi pénzért nem adnám oda!
Viszont mint tudjuk az ember gyarló, és hát amíg valamiről csak elméletben beszélünk addig egyértelmű tud lenni a dolog, de azért kíváncsi lennék (saját magamra is), hogy miként viselkednénk ha valóban elénk raknának egy nagy halom pénzt (az összeget mindenkinek a fantáziájára bízom), szerintem sokan meginganának.
Olyan esetben megèrtem,hogy valaki odaadja a kutyáját,ha kertesből anyagiak miatt panelban kell folytatni az èletet.
Ha díjnyertes,törzskönyvezett kutyáról beszélünk, akkor szíve joga mindenkinek eldönteni,hogy hogyan válik meg tőle.
Minden esetre, én biztosan nem adnàm oda senkinek a legjobb barátomat.
Esetleg akkor adnám AJÁNDÉKBA ha nem tudnék neki megfelelő életet biztosítani.
Ha olyan lenne a kutyám mint a LATOR című filmben a pasasnak akkor eladnám a kutyámat. 2 órán belül úgyis visszajönne :) (a filmben a pasas mindig eladta a kutyáját a rómaiaknak, és a kutya mindig megszökött, visszament a pasashoz. Ráadásul segített a kártyázásban is, hogy a pasas tudjon csalni.)
Egyébként még a csuklyás patkányaimat sem adnám el, nem hogy a kutyámat .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!