Mit tennétek ha hatalmas mennyiségű pénzt ajánlanának a kutyátokért?
Szerintem mindig van annyi pénz...csak éppen "annyit", amennyiért az ember a kutyáját odaadná, nem nagyon kínálgatnak. :)
Persze elsőre nyilván mindenki rávágja, hogy nem, dehogy semennyiért, de szerintem ha komolyan adott lenne a szituáció, elgondolkoznának...még öt év a kutyával, vagy mondjuk egy 150 nm-es családi ház a II. kerben, örökre.
"Hatalmas mennyiségű pénzért", szerződéssel, általam szabott feltételekkel talán eladnám a kutyám. De ez a veszély nem fenyeget...
Soha nem válnék meg tőle. Ő hozzám tartozik, mindketten belebetegednénk, ha el kellene válnunk. Nincs az a pénz :)
Az is épp elég nehéz lesz, ha majd sok-sok év múlva el kell engednem...
Hehe, nekem is a Lator-beli kutya jutott eszembe, ebben az egy esetben én is eladnám, mert úgyis visszaszökne:D
Egyébként nincs az a pénz, és tényleg nem. Amúgy sem vagyok egy pénzmotivált ember, ha választhatok, hogy plusz munkát vállaljak plusz pénzért vagy a kutyáimmal legyek, mindig a másodikat választom. Nekem ez nagyobb boldogság, és nem állunk az éhenhalás szélén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!