Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tennétek ha hatalmas...

Mit tennétek ha hatalmas mennyiségű pénzt ajánlanának a kutyátokért?

Figyelt kérdés
Láttam azt a tibeti masztiffot és gondolom rengeteg egyéb más kutya van akiről a gazdájuk a pénzért lemond. Őszintén! Ti mit csinálnátok? Én semmi pénzért nem adnám oda őket semmiért a világon!
2015. febr. 13. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy jóérzésű ember ezen elgondolkodna :) Akiben annyi nincs, hogy tudja, hogy a kutya nem tárgy, hanem kötődik a gazdához és viszont, annak nem adok kutyát - nem csak sajátot, hanem semmilyet.
2015. febr. 13. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem mindig van annyi pénz...csak éppen "annyit", amennyiért az ember a kutyáját odaadná, nem nagyon kínálgatnak. :)

Persze elsőre nyilván mindenki rávágja, hogy nem, dehogy semennyiért, de szerintem ha komolyan adott lenne a szituáció, elgondolkoznának...még öt év a kutyával, vagy mondjuk egy 150 nm-es családi ház a II. kerben, örökre.

"Hatalmas mennyiségű pénzért", szerződéssel, általam szabott feltételekkel talán eladnám a kutyám. De ez a veszély nem fenyeget...

2015. febr. 13. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Elég rossz anyagi körülmények között élünk jelenleg, de nem tudnám elképzelni, hogy bárkinek is odaadjam a kutyáimat, akármennyit is ajánlana. Persze lehet van az a helyzet, de jelenleg nem tudnám elképzelni.
2015. febr. 13. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Felőlem akár egy egész szigetet is kaphatnék luxusvillával, akkor sem adnám a kutyáimat. Minden reggel hánynék, ahogy meglátnám a saját képemet az aranykeretes tükörben, nem kell. És ezt komolyan átgondoltam, ilyen nincs, az ember a gyerekét sem adja el (már a normálisabbja nyilván), meg egyetlen családtagját se...
2015. febr. 13. 19:25
 15/17 SzMHZs ***** válasza:

Soha nem válnék meg tőle. Ő hozzám tartozik, mindketten belebetegednénk, ha el kellene válnunk. Nincs az a pénz :)

Az is épp elég nehéz lesz, ha majd sok-sok év múlva el kell engednem...

2015. febr. 13. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Hehe, nekem is a Lator-beli kutya jutott eszembe, ebben az egy esetben én is eladnám, mert úgyis visszaszökne:D

Egyébként nincs az a pénz, és tényleg nem. Amúgy sem vagyok egy pénzmotivált ember, ha választhatok, hogy plusz munkát vállaljak plusz pénzért vagy a kutyáimmal legyek, mindig a másodikat választom. Nekem ez nagyobb boldogság, és nem állunk az éhenhalás szélén.

2015. febr. 14. 11:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha nagy szükségem lenne a pénzre, és több százmilliós összeget ajánlanának, akkor talán. De csakis akkor ha tudnám, hogy jó helye lesz, és rendszeresen látogathatnám.
2015. aug. 25. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!