Normális, ha egy 8-9 hetes kiskutya hatalmas adagokat kakil?
Erről a tápról még nem hallottam, de lehet, hogy a táp miatt van. Nem tudom.
Az viszont biztos, hogy a párizsi, májkrém nem kutyának való étel (sőt igazság szerint embernek sem).
3x etesd 6 hónapos koráig.
Minek főzöd meg a tápot?
Lehet amúgy, h simán nem jó neki a táp összetétele. A tenyésztőnél is ezt ette? Ott nem volt ilyen gond?
Parizer, májkrém, tészta valóban nem a legjobb, inkább nézz utána a BARF étrendnek, ha nem akarsz táppal etetni, én is eszerint etetek.
ekkora kutyának már nem kell sem áztatni a tápot, sem pedig májkrém és hasonló ( a másik kutyának se kéne adni ezekből ) marhaságokat adni.
keress normális jó ( az a kutya amelyik nem eszi meg a jó tápot, az nem éhes, vagy el lett kapatva ) minőségű tápot, egy ilyen kis termetű kutya étkeztetése nem drága.
Akkor a következő etetésnél add oda az adagját úgy, natúr, ahogy van a táp.
Amúgy meg az ilyen apró termetű kutyánál napi 3 etetés a minimum. Egyszerre túl sok kerül a gyomrába a kétszeri etetésnél és szépen át is szalad rajta.Plusz a szétnyomkodott, szétfőtt táp sem az ideális neki.
A joghurtot felejtsd el, az egészséges gyomrú kutyák közül is sokat megfosat. Semmi szüksége rá, a tehéntej nem kutyának való.
8-9 hetes kutyának már vannak FOGAI, és tud is velük rágni. Nem kell pempőzni. Száraz táp, napi 3x vagy 4x, meg tiszta víz, semmi más. Se nasi, se tészta, se parizer.
A Susa szerintem inkább középkategóriás táp, tehát amiatt is lehet, hogy nagyokat kakil. Minél "gyengébb" egy táp, annál nagyobb adagok jönnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!