Normális, ha egy 8-9 hetes kiskutya hatalmas adagokat kakil?
Figyelt kérdés
Susa tápot kap, egy nap kétszer, szétnyomva, meleg vizben megfőzve, joghurttal leöntve. Nem akarok minden apró-cseprő dologért a tenyésztőhöz rohanni. A másik kutyám parizert, májkrémet, tojást, tésztát kap. Ő nem is bírja a tápot.2014. okt. 21. 17:35
11/15 A kérdező kommentje:
A máltai csak joghurttal eszi meg a tápot. A tenyésztője tanácsolta. Azt mondta csak a tej nem jó neki, de a joghurt, kefírt és az ilyeneket szereti. Nem tudom, nekem a nagytestű és a közepestestű kutyák nem voltak csak finnyásak. Azt gondoltam ez valami öleb tulajdonság. Nem hiszem, hogy meg tudom változtatni a havanese kajáját, akaratos kis dög.
Viszont a máltaival mit tegyek? Brit táp joghurttal?
2014. okt. 22. 12:22
12/15 anonim válasza:
Inkább akkor kaukázusi kefirt adj neki, a joghurtok cukrosak.
13/15 anonim válasza:
Az öleb is kutya. Ha finnyás, nem éhes.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 22. 20:25
15/15 anonim válasza:
Az áztatás azért sem jó hosszútávon, mert ha nem rág a kutya, tönkremennek a fogai. Nyugodtan adhatod neki “normálisan” :)
A májkrémet meg hagyjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!